Neler Yeni

Hazırlık sınıfı writing ve cümleleri doğru sıralama sorunu

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
bizde her hafta quiz oluyor hocam bir hafta grammar vocabulary listening falan bir hafta da writing. Salı günü writing var mesela cuma da speaking olacağız ve haftaya da ikinci midterm
Ben ortaokul ve lisedeyken ingilizce kitap okurduk babam beni alırdı yanına o zaman için B2 seviyesi kitap 110-120 sayfa önce dinleme yapardık sonra ben kendim okurdum günde 15 sayfa okurduk 1.5 2 haftada biterdi bir not defterim vardı ingilizce okurken bilmediğim kelimeleri oraya not alırsın artık kaç tane varsa 20tane 30tane sonra türkçey çevirirdim ama çok zor olurdu yanlış cevirdigimde çok kızardı o yüzden doğru çevirmeyi öğrendim senelerce bunla uğraştım ama şu an meyvelerini topluyorum gerçekten ağlamaya başlayana kadar çalışki gülmeye başlayana kadar Meyvelerini toplarsin

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,858
İsim
Akın Taşkan
Öğretirken ağlatan hocalar sadist değilse bu işe en gönlünü veren gerçek hocalar oluyor hep.
yanlış cevirdigimde çok kızardı o yüzden doğru çevirmeyi öğrendim senelerce bunla uğraştım ama şu an meyvelerini topluyorum gerçekten ağlamaya başlayana kadar çalışki gülmeye başlayana kadar Meyvelerini toplarsin

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Öğretirken ağlatan hocalar sadist değilse bu işe en gönlünü veren gerçek hocalar oluyor hep.
Evet bir süre sonra gerçekten sözde değilde gönülden de senin bir yere gelmeni istediği belli oluyor

Techno08

80+ Gold
Paragraf yazarak hocam :D Sınavdan önce kendine bir konu ver o konu hakkında sanki sınavdaymış gibi paragraf yaz. Sonra hocanın değerlendirmelerine göre kendin değerlendir.

Hocam writingi hallettim büyük oranla. Geçen ki midertmde writingden 20 üzerinden 19 aldım

Top Bottom