Hazreti Muhammet (SAV) İslamdan Önce Neye İnanıyordu

Hanif diye geçiyor bazu yerler güneşi bazı yerler budalar demiş, ama doğru olan Haniflik gibi geliyor.
 
Hazreti İbrahim Dini yaklaşım 4000 sene önceydi. Onu örnek aldığına göre demek ki İbrahim peygamberin dinine inaniyordu.
 
Hazreti İbrahim Dini yaklaşım 4000 sene önceydi. Onu örnek aldığına göre demek ki İbrahim peygamberin dinine inaniyordu.
Zaten Hz. İbrahim'in soyundan geliyordu Hz. Muhammed hazreti İbrahim de tevhit dinine inanıyordu diye biliyorum
 
Semavi dinlere inanıyordu. Hz.Hatice ile olan nikahı bile hristiyan usulüne uygun kıyılmıştır. Tabii hristiyan olan taraf Hz.Hatice'nin tarafı. Fakat Kuran'da da zaten İslam'ın museviliğin devamı olan Hristiyanlığın bozulması nedeniyle geldiğinden bahsediliyor. Demek ki Hz.Muhammed bu iki dine inanıyordu ve hak din olduğunu düşünüyordu. Fakat bozulduğu için en sonunda İslam'a inanıyordu.
katılıyorum
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,910
Mesajlar
10,399,255
Üyeler
183,489
Son üye
alpagu01
Geri
Top