HB Mercusys Routerler 700-900 TL arası 3 taksit

honorr

80+
Reaksiyon skoru
185
Türk Telekomun m.ö. Verdiği modem var bende. Bunlardan birini alsam ne gibi faydası olur acaba? Tam bilmiyorum router işini.

sana router değil VDSL modem lazım
Türk Telekomun m.ö. Verdiği modem var bende. Bunlardan birini alsam ne gibi faydası olur acaba? Tam bilmiyorum router işini.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer demek istediğini doğru anladıysam

DSL ışığı turuncu yanıyor var sanırım bende.
ne dediğinizi anlamadım ama neyse. Anlayan biri olacaktır elbet. Modem mi lazım size router mi veya ikisinin de ne işe yaradığını biliyor musunuz

modeminiz var da siz modemi mi değiştirmek istiyosunuz yoksa interneti evin örneğin üst katına veya en köşesinde de çekmesi için dağıtmak mı istiyosunuz bu router, dağıtıcı

bizim oturma odasinda internet cekmiyor modem eski, bunu alirsam sorunum cozulur mu?

ne dediğinizi anlamadım ama neyse. Anlayan biri olacaktır elbet. Modem mi lazım size router mi veya ikisinin de ne işe yaradığını biliyor musunuz

modeminiz var da siz modemi mi değiştirmek istiyosunuz yoksa interneti evin örneğin üst katına veya en köşesinde de çekmesi için dağıtmak mı istiyosunuz bu router, dağıtıcı
Modem aşırı eski router alsam çekim gücü wifiden atma sorunları düzelir mi onu sormak istiyorum hocam ?

hocam simdi benim evde turkcell'in huawei HG255s modemi var modem odama uzak oldugundan 5Gyi verimli kullanamiyorum 1 dis cekiyor sadece, bunlardan biri sorunumu cozer mi?

Modem aşırı eski router alsam çekim gücü wifiden atma sorunları düzelir mi onu sormak istiyorum hocam ?
modem aşırı eski ise modem al router değil vdsl dir büyük ihtimalle altyapın vdsl modem alman gerekir o durumda altyapına bi bak

bizim oturma odasinda internet cekmiyor modem eski, bunu alirsam sorunum cozulur mu?
herhangi bir genişletici de alsan sorun çözülür 1 diş falan çekiyorsa router alabilirsin ev büyükse deco mesh sistemi kurabilirsin

Ben Fiber modem kullanıyorum, Türk Telekom. Ev büyük, salondan odama kadar çekmiyor wifi. Benim sorunu ne çözer hocam
ev büyüksa alt üst kat olayı varsa deco 2 li veya 3 lü mesh sistemi kurun ne hız kaybı ne başka bir şey full çekim kullanırsınız

Hocam kablosuz bağlantısı var mı bunun reaper özelliğiydi galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,942
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri