SafakB 80+ Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 235 Reaksiyon skoru 55 27 Şubat 2021 #1 Merhaba hocalarım windows 10 cihazımda hangi driveri kurarsam kurayım Audio Manager gelmiyor. Ne Yapabilirim?
Merhaba hocalarım windows 10 cihazımda hangi driveri kurarsam kurayım Audio Manager gelmiyor. Ne Yapabilirim?
Nicksiz 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 5,220 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 4,172 27 Şubat 2021 #2 SafakB yazmış: Merhaba hocalarım windows 10 cihazımda hangi driveri kurarsam kurayım Audio Manager gelmiyor. Ne Yapabilirim? Devamı için tıklayın... Aygıt yöneticisinden kontrol ettin mi olup olmadığını? Oradan indir istersen driver'ı.
SafakB yazmış: Merhaba hocalarım windows 10 cihazımda hangi driveri kurarsam kurayım Audio Manager gelmiyor. Ne Yapabilirim? Devamı için tıklayın... Aygıt yöneticisinden kontrol ettin mi olup olmadığını? Oradan indir istersen driver'ı.
SafakB 80+ Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 235 Reaksiyon skoru 55 27 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Nicksiz yazmış: Aygıt yöneticisinden kontrol ettin mi olup olmadığını? Oradan indir istersen driver'ı. Devamı için tıklayın... Orada var ancak denetim masasındaki yönetim uygulaması yok bu yüzdende mikrofonu aktif edemiyorum.
Nicksiz yazmış: Aygıt yöneticisinden kontrol ettin mi olup olmadığını? Oradan indir istersen driver'ı. Devamı için tıklayın... Orada var ancak denetim masasındaki yönetim uygulaması yok bu yüzdende mikrofonu aktif edemiyorum.