HD Graphics 4000 i sildim

theSENSEI

80+
Reaksiyon skoru
24
Merhaba arkadaşlar birinin aklına geldim ve HD graphics 4000 i sildim. Laptop kullanıyorum. Gtx 710m ekran kartı var. Aygıt yöneticisinden sil dedim graphicsi bilgisayar kapandı ve ilk önce siyah ekran verdi ama şimdi açıldı. Ana ekranda uygulamalar çok büyük nasıl düzeltebilirim HD graphicsi tekrar yükleyebilirim? Lütfen yardım edin.aygıt yöneticisi ve CMD de çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar birinin aklına geldim ve HD graphics 4000 i sildim. Laptop kullanıyorum. Gtx 710m ekran kartı var. Aygıt yöneticisinden sil dedim graphicsi bilgisayar kapandı ve ilk önce siyah ekran verdi ama şimdi açıldı. Ana ekranda uygulamalar çok büyük nasıl düzeltebilirim HD graphicsi tekrar yükleyebilirim? Lütfen yardım edin.aygıt yöneticisi ve CMD de çalışmıyor
hocam sytem 32 sil derlerse silmeyin sakın

diğer ekran kartını kullanmasını nvidia denetim masasından değiştirecektiniz

Driver geri yüklendiğinde sorununuz çözülebilir bence.

Son düzenleme:
hocam korkma geri yükleyebilirsin sadece grafik sürücüsünü internette ara bul geri yükle veya aygıt yöneticisini aç oradan hd graphic gözüküyorsa üzerine tıkla ve güncelleştir de

Nasıl siliniyor merak ettim bende ekran kartımı silip GTA V açmaya çalışacağım. Bir de 3080'i indirme linki var mı? Korsan da olsa kronik sorunu da olsa iyidir.

Nasıl siliniyor merak ettim bende ekran kartımı silip GTA V açmaya çalışacağım. Bir de 3080'i indirme linki var mı? Korsan da olsa kronik sorunu da olsa iyidir.
Çoğunluk pcn çöker işlemcinin ekran kartı vrami yoksa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,591
Üyeler
173,840
Son üye
Utquick
Geri