Neler Yeni

HD Tune sonuçlarını yorumlarmısınız

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna eroglu
Arkadaşlar merhaba, HD Tune ile diskimi tarattım ve sonuçlar böyle:
Sizce iyi mi kötü? Ben pek anlamıyorum da toplam 3 tane kırmızı çıktı.
Health bölümü pek iç açıcı gibi görünmüyor biraz bilgi verirmisiniz orası ile ilgili

Ekler

• 4.jpg
    4.jpg
    618 KB · Hit: 47
  • Adsız2.jpg
    Adsız2.jpg
    169.5 KB · Hit: 47

onurerer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Onur ERER
İlgilendiği Kategoriler
2. El, bilgisayar, donanım, indirim
Bu kötü bir sonuç, cihazınızın donma kasma sürekli yavaş çalışması mavi ekrana düşmesi gibi şeylere sebep olur. Kullanılabilir ama cihazınızın performansını oldukça kısıtlayacaktır.

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna eroglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kötü bir sonuç, cihazınızın donma kasma sürekli yavaş çalışması mavi ekrana düşmesi gibi şeylere sebep olur. Kullanılabilir ama cihazınızın performansını oldukça kısıtlayacaktır.
zaten sık sık mavi ekran veriyor aldığım hata bu ve buda hdd ile alakalı diyorlar çözüm bulamadım
1681166268843.png

onurerer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Onur ERER
İlgilendiği Kategoriler
zaten sık sık mavi ekran veriyor aldığım hata bu ve buda hdd ile alakalı diyorlar çözüm bulamadımAlıntıyı görüntüle
Müşterilerimden diski böyle bir cihaz geldiğinde mutlaka ssd ile değiştiriyorum. Bunun benim için hiç şansı yok depolama için bile kullanmam.

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna eroglu
Müşterilerimden diski böyle bir cihaz geldiğinde mutlaka ssd ile değiştiriyorum. Bunun benim için hiç şansı yok depolama için bile kullanmam.
şuanda fiyatlarda çok uçtu ya :( hocam yani bu çöp oldu aslında 3 yıl fln oldu alalı ve garip biranda bozulması anlamadığım bir şekilde sizce bozan bir şey kurmuş olabilirmiyim çok anlamıyorumda bu işlerden o yüzden soruyorum

HDD Regenerator ile bir şeyler yapıyorum çözüm olurmu
1681166826154.png

onurerer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Onur ERER
İlgilendiği Kategoriler
şuanda fiyatlarda çok uçtu ya :( hocam yani bu çöp oldu aslında 3 yıl fln oldu alalı ve garip biranda bozulması anlamadığım bir şekilde sizce bozan bir şey kurmuş olabilirmiyim çok anlamıyorumda bu işlerden o yüzden soruyorum

HDD Regenerator ile bir şeyler yapıyorum çözüm olurmu Alıntıyı görüntüle

Uğraşmayın çözüm olmaz. Disk yüzeyindeki sektorler bozuluyor. Birden olmamıştır bu zamanla oluyor ve gittikçe çoğalıyor. Model konundan anladığım kadarıyla seagate marka. Maalesef tecrübelerim arasında en çok arıza veren markalardan.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna eroglu
Uğraşmayın çözüm olmaz. Disk yüzeyindeki sektorler bozuluyor. Birden olmamıştır bu zamanla oluyor ve gittikçe çoğalıyor. Model konundan anladığım kadarıyla seagate marka. Maalesef tecrübelerim arasında en çok arıza veren markalardan.
evet hocam segate ve ozaman alırken çok güvenerek almıştım peki hocam ne önerirsiniz 2tb 3,5 hdd bin tl 1tb m2 ssd bin tl ama 1tb yetmez diye düşüyorum 240 gblik bir tane m2 ssd onu var sadece c de kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet hocam segate ve ozaman alırken çok güvenerek almıştım peki hocam ne önerirsiniz 2tb 3,5 hdd bin TL 1tb m2 ssd bin TL ama 1tb yetmez diye düşüyorum 240 gblik bir tane m2 ssd onu var sadece c de kullanıyorum
2020 de sıfır 220 tl ye almıştım 2tb di bunu ve şuanda 1100tl olmuş vay be hdd ye o kadar para vermek gelmiyor insanın içinden ya
:(
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.teknolojibayi.com/seaga...rpm-hard-disk-st4000vx007?ref=akakce&v=1.13.3 hocam bunu önerir misiniz?

Son düzenleme:

onurerer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Onur ERER
İlgilendiği Kategoriler
Biraz da şans faktörü var ama toshibalardan genelde memnunum diyebilirim. Wd de tercih edebilirsiniz. Maalesef hiçbir şeyde eski fiyatlar kalmadı.

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna eroglu
Biraz da şans faktörü var ama toshibalardan genelde memnunum diyebilirim. Wd de tercih edebilirsiniz. Maalesef hiçbir şeyde eski fiyatlar kalmadı.
anladım hocam teşekkürler bunları tavsiye edermisiniz herhangi birisini

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke

Bunlara para verilmez ya. WD purple yazıyı zaten üstünde güvenlik kamerası için diye oyun için filan hiç biri gitmez. Western digital blue al 2 TB lık 7200 RPM ve 256 MB olsun onlara dikkat et. Seagateden uzak dur tavsiyem

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna eroglu
Bunlara para verilmez ya. WD purple yazıyı zaten üstünde güvenlik kamerası için diye oyun için filan hiç biri gitmez. Western digital blue al 2 TB lık 7200 RPM ve 256 MB olsun onlara dikkat et. Seagateden uzak dur tavsiyem
anladım hocam 256mb tam olarak hızı mı oluyor

onurerer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Onur ERER
İlgilendiği Kategoriler

Böyle bir şey tavsiye ederim. Fiyatı da makul gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,628
Üyeler
161,315
Son üye
yellowflash
Top Bottom