zaten sık sık mavi ekran veriyor aldığım hata bu ve buda hdd ile alakalı diyorlar çözüm bulamadımBu kötü bir sonuç, cihazınızın donma kasma sürekli yavaş çalışması mavi ekrana düşmesi gibi şeylere sebep olur. Kullanılabilir ama cihazınızın performansını oldukça kısıtlayacaktır.
Müşterilerimden diski böyle bir cihaz geldiğinde mutlaka ssd ile değiştiriyorum. Bunun benim için hiç şansı yok depolama için bile kullanmam.zaten sık sık mavi ekran veriyor aldığım hata bu ve buda hdd ile alakalı diyorlar çözüm bulamadımAlıntıyı görüntüle
şuanda fiyatlarda çok uçtu ya hocam yani bu çöp oldu aslında 3 yıl fln oldu alalı ve garip biranda bozulması anlamadığım bir şekilde sizce bozan bir şey kurmuş olabilirmiyim çok anlamıyorumda bu işlerden o yüzden soruyorumMüşterilerimden diski böyle bir cihaz geldiğinde mutlaka ssd ile değiştiriyorum. Bunun benim için hiç şansı yok depolama için bile kullanmam.
Uğraşmayın çözüm olmaz. Disk yüzeyindeki sektorler bozuluyor. Birden olmamıştır bu zamanla oluyor ve gittikçe çoğalıyor. Model konundan anladığım kadarıyla seagate marka. Maalesef tecrübelerim arasında en çok arıza veren markalardan.şuanda fiyatlarda çok uçtu ya hocam yani bu çöp oldu aslında 3 yıl fln oldu alalı ve garip biranda bozulması anlamadığım bir şekilde sizce bozan bir şey kurmuş olabilirmiyim çok anlamıyorumda bu işlerden o yüzden soruyorum
HDD Regenerator ile bir şeyler yapıyorum çözüm olurmu Alıntıyı görüntüle
WD mi öneriyorsunuz HDD içinModel konundan anladığım kadarıyla seagate marka. Maalesef tecrübelerim arasında en çok arıza veren markalardan.
evet hocam segate ve ozaman alırken çok güvenerek almıştım peki hocam ne önerirsiniz 2tb 3,5 hdd bin tl 1tb m2 ssd bin tl ama 1tb yetmez diye düşüyorum 240 gblik bir tane m2 ssd onu var sadece c de kullanıyorumUğraşmayın çözüm olmaz. Disk yüzeyindeki sektorler bozuluyor. Birden olmamıştır bu zamanla oluyor ve gittikçe çoğalıyor. Model konundan anladığım kadarıyla seagate marka. Maalesef tecrübelerim arasında en çok arıza veren markalardan.
2020 de sıfır 220 tl ye almıştım 2tb di bunu ve şuanda 1100tl olmuş vay be hdd ye o kadar para vermek gelmiyor insanın içinden yaevet hocam segate ve ozaman alırken çok güvenerek almıştım peki hocam ne önerirsiniz 2tb 3,5 hdd bin TL 1tb m2 ssd bin TL ama 1tb yetmez diye düşüyorum 240 gblik bir tane m2 ssd onu var sadece c de kullanıyorum
https://www.teknolojibayi.com/seaga...rpm-hard-disk-st4000vx007?ref=akakce&v=1.13.3 hocam bunu önerir misiniz?Uğraşmayın çözüm olmaz. Disk yüzeyindeki sektorler bozuluyor. Birden olmamıştır bu zamanla oluyor ve gittikçe çoğalıyor. Model konundan anladığım kadarıyla seagate marka. Maalesef tecrübelerim arasında en çok arıza veren markalardan.
anladım hocam teşekkürler bunları tavsiye edermisiniz herhangi birisiniBiraz da şans faktörü var ama toshibalardan genelde memnunum diyebilirim. Wd de tercih edebilirsiniz. Maalesef hiçbir şeyde eski fiyatlar kalmadı.
Bunlara para verilmez ya. WD purple yazıyı zaten üstünde güvenlik kamerası için diye oyun için filan hiç biri gitmez. Western digital blue al 2 TB lık 7200 RPM ve 256 MB olsun onlara dikkat et. Seagateden uzak dur tavsiyemanladım hocam teşekkürler bunları tavsiye edermisiniz herhangi birisini
WD Purple WD20PURZ 2 TB 3.5" SATA 3 64 MB 7/24 Güvenlik Kamerası Diski fiyatları
WD Purple WD20PURZ 2 TB 3.5" SATA 3 64 MB 7/24 Güvenlik Kamerası Diski fiyatları Toptan güvenlik kamerası harddisk güvenlik sistemleri toptan satışı fiyatları bayi fiyatıwww.guvenlikbayii.com
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Seagate 3.5’’ 4 TB Skyhawk ST4000VX007 SATA 3.0 5900 RPM Hard Disk
Seagate 3.5’’ 4 TB Skyhawk ST4000VX007 SATA 3.0 5900 RPM Hard Disk Güvenlik Diskiwww.teknolojibayi.com
Seagate 3.5’’ 2 TB Skyhawk ST2000VX008 SATA 3.0 5900 RPM Hard Disk
Seagate 3.5’’ 2 TB Skyhawk ST2000VX008 SATA 3.0 5900 RPM Hard Disk Güvenlik Diski ST2000VX008 Özellikleriwww.teknolojibayi.com
anladım hocam 256mb tam olarak hızı mı oluyorBunlara para verilmez ya. WD purple yazıyı zaten üstünde güvenlik kamerası için diye oyun için filan hiç biri gitmez. Western digital blue al 2 TB lık 7200 RPM ve 256 MB olsun onlara dikkat et. Seagateden uzak dur tavsiyem
anladım hocam teşekkürler bunları tavsiye edermisiniz herhangi birisini
WD Purple WD20PURZ 2 TB 3.5" SATA 3 64 MB 7/24 Güvenlik Kamerası Diski fiyatları
WD Purple WD20PURZ 2 TB 3.5" SATA 3 64 MB 7/24 Güvenlik Kamerası Diski fiyatları Toptan güvenlik kamerası harddisk güvenlik sistemleri toptan satışı fiyatları bayi fiyatıwww.guvenlikbayii.com
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Seagate 3.5’’ 4 TB Skyhawk ST4000VX007 SATA 3.0 5900 RPM Hard Disk
Seagate 3.5’’ 4 TB Skyhawk ST4000VX007 SATA 3.0 5900 RPM Hard Disk Güvenlik Diskiwww.teknolojibayi.com
Seagate 3.5’’ 2 TB Skyhawk ST2000VX008 SATA 3.0 5900 RPM Hard Disk
Seagate 3.5’’ 2 TB Skyhawk ST2000VX008 SATA 3.0 5900 RPM Hard Disk Güvenlik Diski ST2000VX008 Özellikleriwww.teknolojibayi.com