Neler Yeni

Yardım Hdd bağladım bilgisayarın ışıkları gitti ve hdd bilgisayarda gözükmüyor.

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
benim anlayamadığım tek şey biçimlendir diyorum ve biçimlendirme yazısı orada kalıyor biçimlendirmeyi iptal et diyor biçimlendirme bitti mi bitmedi mi anlayamıyorum.
bilmiyorum o voltaj olayını ama isterseniz biosu açın ssdyi 1 e alın hddyi sona çekin sonra crystal disk mark ı indirip hdd hızını kontrol edin bu arada sürücü adalandırmayı yyaptıktan sorna gözüktü mü hddniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

yapamıyorum bir de normal sata kablosu bağladım çok voltaj çekmiyordur diye düşünüyorum
biçimlendirmeyi iptal edin sonra sürücü harfi yolunu yapın zaten biçinlendirme uzun süren bir işlem hddde

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
bilmiyorum o voltaj olayını ama isterseniz biosu açın ssdyi 1 e alın hddyi sona çekin sonra crystal disk mark ı indirip hdd hızını kontrol edin bu arada sürücü adalandırmayı yyaptıktan sorna gözüktü mü hddniz

biçimlendirmeyi iptal edin sonra sürücü harfi yolunu yapın
sürücü adlandırmayı yapamıyorum onu ss attım işte sadece biçimlendirmeyi iptal et çıkıyor ona tıkalyıncad a donuyor sıfırdan kapatıp açmam gerekiyor pc'yi

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
sürücü adlandırmayı yapamıyorum onu ss attım işte sadece biçimlendirmeyi iptal et çıkıyor ona tıkalyıncad a donuyor sıfırdan kapatıp açmam gerekiyor pc'yi
tamamdır bekleyin bakalım biçimlendirme biticek mi uzun sürebiliyor dediğim gibi eper 10 15 dk sonra bitmesse kapatıp tekrar açın pcyi ve sürücü adlandırmayı yapın

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
dediğiniz gibi sürücü adlandırdım ve bilgisayar gördü şimdi de disk'i kullanmak için biçimlendirmeniz gerekli diyor bios'dan kontrol ettiğim kadarıyla windows'u açarken ssd'yi kullanıyor neden yavaşladığını tam anlamadım bakalım hdd kurulduktan sonra yine aynı sorun olucak mı.

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
dediğiniz gibi sürücü adlandırdım ve bilgisayar gördü şimdi de disk'i kullanmak için biçimlendirmeniz gerekli diyor bios'dan kontrol ettiğim kadarıyla windows'u açarken ssd'yi kullanıyor neden yavaşladığını tam anlamadım bakalım hdd kurulduktan sonra yine aynı sorun olucak mı.
eğer biçimlendirme olmuyorsa başka programlar la yapılabiliyor bu sitede güzelce anlatımış dediğim gibi biostan hddyi en aşağıya alın ve BIOS'ta cms UEFI ayarını UEFI'ye getirin (windowsunuz uefi mi öğrenmek için msinfo32 yazın orada bios modu uefi veya eski yazar ) bunu da deneyin derim çünkü bazı arkadaşlar uefiye getirerek çözmüş sorunu

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
şuan biçimlendiriyor sanırım güzel bir şekilde biraz bekleyeceğim teşekkür ederim bu kadar yardımcı olduğun için hdd en aşağıda dediğniz gibi 1. sırada ssd var ssd'nin boost'lu hali var sanırım 2. sırada 3. sırada ise hdd var

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
şuan biçimlendiriyor sanırım güzel bir şekilde biraz bekleyeceğim teşekkür ederim bu kadar yardımcı olduğun için hdd en aşağıda dediğniz gibi 1. sırada ssd var ssd'nin boost'lu hali var sanırım 2. sırada 3. sırada ise hdd var
ne demek eğer dediğim gibi yavaş ise BIOS'ta cms UEFI ayarını UEFI'ye getirin bu da sorununuzu çözebilir çözülduyse ne mutlu

Top Bottom