Hdd performansını arttıramazsın 40 mbs çok çok çok felaket düşük bir değer. Ek olarak windows 10 kuruluysa geçmiş olsun helvasını yersin o harddiskin.Arkadaşlar Hdd 40 mbs okuma ve yazma hızına sahip sağlık ve performansı %100 ama oyunlarda drop yiyorum sistemim oyunlara yetsede hdd drop yiyor hdd performansını nasıl artırırım?
nasıl yao kadarmı kötü peki hdd usb den bağlı taşınabilir disk onu belirtmedim ondan olabilirmi?Hdd performansını arttıramazsın 40 mbs çok çok çok felaket düşük bir değer. Ek olarak windows 10 kuruluysa geçmiş olsun helvasını yersin o harddiskin.
Tabii ki ondan da olur usbden belli hızların üstüne çıkamaz kinasıl yao kadarmı kötü peki hdd usb den bağlı taşınabilir disk onu belirtmedim ondan olabilirmi?
kasanın iç,ine nasıl takabilirim hiç anlamam daTabii ki ondan da olur usbden belli hızların üstüne çıkamaz ki
sata kablosunu nerden alırım link atarmısınızHarddiski kutusundan çıkarıp sata kablosu ile bağlamalısınız
Herhangibi bir bilgisayarcıdan 5 10 TL'ye alırsınız pahalı bişey değil zaten intrnetten alıp kargo beklemenize gerek yok.sata kablosunu nerden alırım link atarmısınız
çok sağolun hocamHerhangibi bir bilgisayarcıdan 5 10 TL'ye alırsınız pahalı bişey değil zaten intrnetten alıp kargo beklemenize gerek yok.