HDD düzgün çalışıyor mu

Reaksiyon skoru
29
HDD okuma yazma hızı normal mi? hdd markası 2TB Toshiba dt01aca200 sistemim r5 2600 msi armor rx 570 msi a 320m-a pro anakart 8gb 3000mhz ram 500w power var system ve sysmain %100 kullanımlara vs. çıkıyor oyunlarda bu da çok fena fps drop yememe neden oluyor. hdd sisteme yetmiyor olabilir mi?
https://prntscr.com/rm7ojm

harddiskinizde badsector olabilir hddtune programı ile scan yapıp ögrenebilirsiniz .

Hard diskin okuma ve yazma hızları gayet normal ama sistemden dolayı sürekli kullanılıyorsa sorun windowstan ve atılan formattan olabiliyor.
Temiz bir windows dosyasıyla yeniden format atmanı öneririm, bu sorun bende de vardı temiz bir formatla sorunu gidermiştim.

Windows 10 iso dosyasını kendi sitesinden indirebilirsin.

Hard diskin okuma ve yazma hızları gayet normal ama sistemden dolayı sürekli kullanılıyorsa sorun windowstan ve atılan formattan olabiliyor.
Temiz bir windows dosyasıyla yeniden format atmanı öneririm, bu sorun bende de vardı temiz bir formatla sorunu gidermiştim.

Windows 10 iso dosyasını kendi sitesinden indirebilirsin.
linkini atma şansın var mı acaba rica etsem

teşekkür ederim. Bu arada görev yöneticisinden de bakıyorum okuma hızı 0 yazma hızı sürekli değişkenlik gösteriyor bi 800 oluyor bi 12 oluyor bi 0 oluyor her saniye böyle değişiyor normal bir şey mi bu. bugün ssd siparişi verdim ona göre iptal edip bir ram daha alacağım
Sistemde yaptığınız/yapmadığınız her işlem için veri yazılır bu verilerde hdd aracılığıyla aktarılır.
Arka planda hdd'nin bir şeyler yazması gayet normaldir.

Sistemde yaptığınız/yapmadığınız her işlem için veri yazılır bu verilerde hdd aracılığıyla aktarılır.
Arka planda hdd'nin bir şeyler yazması gayet normaldir.
şimdi format atmayı deneyeceğim ilk defa video izleyerek teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,578
Üyeler
186,910
Son üye
wwdoube
Geri