HDD FPS Drop Sorunu!

Kısacası kesin bir şey söylemek zor. Sorun HDD derim sorun HDD değil de diğer parçalardan kaynaklı çıkabilir. Dediğim gibi isterseniz bir forza falan indirip deneyin?
Sağlık yüzde kaç HDD'nin
HDD'den çok anlamıyorum test yapıp size atacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adsız.png

Yaklaşık 30 - 45 dakika arası oyunu oynayıp son sıcaklık değerlerini size atsam bakabilir misiniz? Ya da kullanım değerlerini
Atarsanız sıcaklıklara bakarım ancak kullanım değerleri hakkında çok bir yorum yapamam :)

Yaklaşık 30 - 45 dakika arası oyunu oynayıp son sıcaklık değerlerini size atsam bakabilir misiniz? Ya da kullanım değerlerini
Bu arada yeni güncelleme geldikten sonra oyuna hiç girmedim. Anca yarına girebilirim. Bakalım bende de sorun olacak mı?

Atarsanız sıcaklıklara bakarım ancak kullanım değerleri hakkında çok bir yorum yapamam :)

Bu arada yeni güncelleme geldikten sonra oyuna hiç girmedim. Anca yarına girebilirim. Bakalım bende de sorun olacak mı?
Ekran kartını yormasını mı sağlayayım yoksa işlemciyi mi? Hangisinin değerlerine bakacağız?

O zaman bi şu çözünürlük şeyini bile 200 - 250 ye çekeceğim bir de her şeyi orta ya da high yapıp bakacağım.
Sen kendin nasıl oynuyorsan normalde o şekilde yap

Sen kendin nasıl oynuyorsan normalde o şekilde yap
Dediğin gibi yaptım ve şu şekilde sonuç aldım. İlk gördüğüm yerlerde dondu, ilk kez alev bombası attığımda dondu 2.sinde donmadı. Ekran kartı sıcaklığı 73 ün üstüne asla çıkmadı. İşlemci yüzde 40 50 arası kullanılırken ekran kartı 90 100 arasıydı ama drop yediğim zamanlarda tabii ki yüzde 3 e falan düştü.

Bir de işlemci sıcaklığına nereden bakabilirim?
Dediğin gibi yaptım ve şu şekilde sonuç aldım. İlk gördüğüm yerlerde dondu, ilk kez alev bombası attığımda dondu 2.sinde donmadı. Ekran kartı sıcaklığı 73 ün üstüne asla çıkmadı. İşlemci yüzde 40 50 arası kullanılırken ekran kartı 90 100 arasıydı ama drop yediğim zamanlarda tabii ki yüzde 3 e falan düştü.

Ben core temp kullanıyorum.

Sıcaklıklar normal gibi ancak ekran kartı kullanımı hakkında fikrim yok @kandes22 kullanımlar nasıl?

Sıcaklıklar normal gibi ancak ekran kartı kullanımı hakkında fikrim yok @kandes22 kullanımlar nasıl?
fps drop zaten ekran kartı kullanımı birden düştüğü için oluyor diye biliyorum yüklenmeyince drop oluyor işte

Bu arada işlemci sıcaklığı 60 derece gösteriyor maks şu an 52

Geri