Seagate'in her ürünü aynı değil ve siz veya bir kaç kişi sorun yaşadı diye Seagate kötü olmuyor.Seagate yine şaşırtmamış. HDD Regenator bile kurtaramaz onu. Verilerinizi yedekleyin.
Şu programı indirip kurup SS atar mısın?Hiç bir kurtuluş yolu yok mu garantisi daha bir yıl var
Her ürünü kötü değil ama bu seri HDD'ler leş. 2. Günden 10binlerce bad sector çıkanı gördüm. Çok yazı var bu konularda.Seagate'in her ürünü aynı değil ve siz veya bir kaç kişi sorun yaşadı diye Seagate kötü olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu programı indirip kurup SS atar mısın?
Valla benim evde 2 tane Barracuda var biri 500 GB biri 160 GB ikiside sağlam.Her ürünü ktü değil ama bu seri HDD'ler leş. 2. Günden 10binlerce bad sector çıkanı gördüm. Çok yazı var bu konularda.
Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...www.technopat.net
Örnek.
Seagate'in her ürünü aynı değil ve siz veya bir kaç kişi sorun yaşadı diye Seagate kötü olmuyor.
Şu programı indirip kurup SS atar mısın?
galiba yaptım bir hataHer ürünü kötü değil ama bu seri HDD'ler leş. 2. Günden 10binlerce bad sector çıkanı gördüm. Çok yazı var bu konularda.
Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...www.technopat.net
Örnek.
Evet ölmüş disk.Mesaj otomatik birleştirildi:
galiba yaptım bir hata
9 TB veri yazmışsınız daha ya sorunlu disk ya darbe vs. almış.Mesaj otomatik birleştirildi:
galiba yaptım bir hata
Garanti varsa bi' şansınızı deneyin.çıkarıp çöpe mi atayım
yoksa garanti vs bir şey yapıyor mu
gerçekten çok kötü oldu bu dolar kurunda...
ve bu durum neden olmuş olabilir?
yani 9 tb yazarak çok mu zorlanmış9 TB veri yazmışsınız daha ya sorunlu disk ya darbe vs. almış.
Garanti varsa bi' şansınızı deneyin.
Yok 9 TB çok az ona rağmen %9'a düşmüş.yani 9 tb yazarak çok mu zorlanmış
bide pcyi gönderdikleri gibi hdd elemedim
16dk da tam tarama yapması mümkün değil.çok pardon
16dk da tam tarama yapması mümkün değil.Seagate yine şaşırtmamış. HDD Regenator bile kurtaramaz onu. Verilerinizi yedekleyin.
16dk da tam tarama yapması mümkün değil.
CrystalDiskInfo indirip ekran görüntüsü atar mısın?
CrystalDiskInfo
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022 Architecture x86/x64/ARM64...crystalmark.info
16dk da tam tarama yapması mümkün değil.