Neler Yeni

hdd hakkında yardım!

fullblend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Harun Can
İlgilendiği Kategoriler
eem
yeni pc topluyorum parçaları sipariş ettim ama ssd ye şimdilik bütçem el vermedi ssd yerine eski pc nin (içinde win10 yüklü) hdd sini yeni sisteme taksam çalışır mı?

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Çalışır ama yeni bilgisayar olduğunu anlayamayabilirsiniz mesela google a girerken dosya açarken oyunlara girerken geç girersiniz geç açılır fps de değişiklik olmaz

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Çalışır ama yeni bilgisayar olduğunu anlayamayabilirsiniz mesela google a girerken dosya açarken oyunlara girerken geç girersiniz geç açılır fps de değişiklik olmaz
hocam nasıl fps de değişiklik olmaz sadece yüklenme geçliği pc yavaşlığı olur şöyle söyliyeyim gta 5 misal 100 fps alırsın ama onlinede harita yüklenmez ama fps de fark her türlü olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

alana kadar eski hdd yi kullanmazmıyım
bu arada eski hddyi kullanabilirsin ama ekran kartı driverleri çakışırsa ekran gelmeme veya siyah ekranda kalma yaşayabilirsin elinde bir format usbsi hazırda bulunsun ne olur ne olmaz

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
hocam nasıl fps de değişiklik olmaz sadece yüklenme geçliği pc yavaşlığı olur şöyle söyliyeyim gta 5 misal 100 fps alırsın ama onlinede harita yüklenmez ama fps de fark her türlü olur

bu arada eski hddyi kullanabilirsin ama ekran kartı driverleri çakışırsa ekran gelmeme veya siyah ekranda kalma yaşayabilirsin elinde bir format usbsi hazırda bulunsun ne olur ne olmaz

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
onu demiyorum hocam ben yanlış anlamışım galiba siz hdd varken fps değişmez demişsiniz ya ben eski pcyle aynı fpsi alır şeklinde anlamışım kusura bakmayın fps değişirden kastım oydu

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
onu demiyorum hocam ben yanlış anlamışım galiba siz hdd varken fps değişmez demişsiniz ya ben eski pcyle aynı fpsi alır şeklinde anlamışım kusura bakmayın fps değişirden kastım oydu
Ne kusuru hocam sıkıntı yok doğal böyle şeyler iyi forumlar ❤️

fullblend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Harun Can
İlgilendiği Kategoriler
eem
Rica Ederim Hayırlı Olsun Bu Arada
sağol

tamamdır çok teşekkür ederim

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Çalışır neden çalışmasın, ama paranız olduğunda SSD almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Top Bottom