arda55
80+ Silver
Dahası
Tamam bekle yaxıyorum
Tamam bekle yaxıyorum
Sağlığı sıhhati yerinde ise 90tl eder diye düşünüyorum.MİLLET SAKİN BAKIN KURALLAR ŞÖYLE :
yok öyle şeyler istemem, zarar görsün istemiyorum 2. ele kaça satılır bu nalet ?
başka disk alıcam yer dolduruyor boşa ama 2. el fiyatıda düşük gelir diye satamıyorum ne yapayım bozmak istemiyom
ula yaşayan bir ölü bu disk takmak istiyorum ama bunuda çıkartmam lazım kıyamıyorum köşede kalmasına satsam satılmaz atsam atılmaz denilen şey buKnk affedersin de mazoşist misin ? Sağlam şeyin bozulmasını niye istiyorsun olm ?
Asit dökeceğine su döker veya bunların hiçbirini yapmayıp satar.Asit ile erit ?
Bu hdd bordo hdd darbeler bunu yıkamaz.Samsung yapıyor aga.
Tavsiyem ayağına sert bir ayakkabı giy, havaya fırlat ve emenike gibi gelişine vole vur.
Bilgileri alınabilir.Asit dökeceğine su döker veya bunların hiçbirini yapmayıp satar.
Samsung QualiteAlıntıyı görüntüle
14 Senelik HDD bu nasıl HDD yardım edin lütfen bozulmuyorrrrrrrrrrrr
ulan health girdim her şey ok zarar görmüş blok yok BuNE 14 senelik HDD böyle mi olur ?! neden bozulmuyor cidden gereksiz boşuna slot dolduruyor okuma yazma hızı bile kötü atmakta istemiyorum zarar görmemiş ne zaman bozulur (ne yaparsam) ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. el 14 senelik küççücük zarar görmemiş HDD diye mi satsam diye içten içe düşünüyorum
Bozulmasını mı istiyon? Sanırım bozulunca ssd alacaklar.Alıntıyı görüntüle
14 Senelik HDD bu nasıl HDD yardım edin lütfen bozulmuyorrrrrrrrrrrr
ulan health girdim her şey ok zarar görmüş blok yok BuNE 14 senelik HDD böyle mi olur ?! neden bozulmuyor cidden gereksiz boşuna slot dolduruyor okuma yazma hızı bile kötü atmakta istemiyorum zarar görmemiş ne zaman bozulur (ne yaparsam) ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. el 14 senelik küççücük zarar görmemiş HDD diye mi satsam diye içten içe düşünüyorum