- Konu Sahibi Konu Sahibi
HDD içinde bilgilerim var sıfırlayıp mı vereyim?iade et ssd al bence
500 çok ona
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamirden geleli galiba 1-2 hafta civarı olduiade et ssd al bence
500 çok ona
HDD içinde bilgilerim var sıfırlayıp mı vereyim?iade et ssd al bence
500 çok ona
tamirden geleli galiba 1-2 hafta civarı olduiade et ssd al bence
500 çok ona
sıfırla tabiHDD içinde bilgilerim var sıfırlayıp mı vereyim?
tamamdır teşekkürler lakin kasada depolama konması için ayrılan yer çok geniş ssd baktığımda çok küçük bişisıfırla tabi
Ssdyi at kasanın içinde herhangi bir yerde yamuk yumuk da durabilir illa sabitlemene gerek yok, sabitlemek istersen aparat alman lazım gerek yoktamamdır teşekkürler lakin kasada depolama konması için ayrılan yer çok geniş ssd baktığımda çok küçük bişi
o ssd yi kasanın bi kenarına fırlatsanda çalışırtamamdır teşekkürler lakin kasada depolama konması için ayrılan yer çok geniş ssd baktığımda çok küçük bişi
o bölgenin kenarlarında vidalar bulunuyor 2017 yapımı bu bilgisayaro ssd yi kasanın bi kenarına fırlatsanda çalışır
hdd gibi içinde dönen disk yokki
kasan eskiyse vida yeri yoktur bunlara ama böylede kullanılır
ozaman diğer panelin arkasında yer vardıro bölgenin kenarlarında vidalar bulunuyor 2017 yapımı bu bilgisayar
beni uyardığınız için teşekkürler yoksa anlamazdımozaman diğer panelin arkasında yer vardır
genelde ssd yerini oraya koyuyolar
yada hdd taktığın yere direk takılıyoda olabilir
önemli değilbeni uyardığınız için teşekkürler yoksa anlamazdım
artık soğuk su içme vakti
Babana dolandırılmışız de. Sana hak vermezse ara beni anlatayım durumu. Bir HDD için o paral çok komikartık soğuk su içme vakti
kendime güvenemedim takarken sıkıntı çıkar diye tamire verdik (gitmeden önce başlangıçta direk Boot Menuye atıyordu)
çok sinirim bozuldu şimdi babama konuyu açsam ortalık savaş alanı (HDD markası Seagate)
bi genel açıklama yapabilir misin?Babana dolandırılmışız de. Sana hak vermezse ara beni anlatayım durumu. Bir HDD için o paral çok komik
bu pc mi yoksa toplam açık kaldığımı12116 saat kullanılmış o hdd yeni farkettim
504 gün eder kesinlikle 2. el
ve bu açık kalma süresi
yani alındığı tarih falan değil
toplamda o kadar saat pcde açık kalmış