- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,196
Bana ROG için fazla geldi sıcaklık ve fan hızları çünkü.ben iki gün önce mx5 ile yeniledim elimde vardı bi test yapayıkm karşılaştırız
Bana ROG için fazla geldi sıcaklık ve fan hızları çünkü.ben iki gün önce mx5 ile yeniledim elimde vardı bi test yapayıkm karşılaştırız
MX4 GPU'larda pek iyi değil taşma yapıyor. MX6 ile muhtemelen biraz daha serin çalışırdı bu hali pek normal gelmedi bana nedense bir ROG kart için.mx-4 ile yeniledim
sebebi nedir peki? kaç olmalıydı ama 17:04 dakika furmark yaptım
Bilemiyorum önceden neler oldu o yüzden şundan bundan diyemem. Daha iyi bir macun biraz daha iyi bir duruma getirir. Termal pad konusu ise bellek sıcaklıklarına bakın 90 derece üzerine çıkıyorsa o zaman değiştirin yoksa boşa masraf olur. Ha bu sıcaklıklar kötü mü değil tabii.termal macunumu değiştirmem gerek yoksa baska olabilecek şeyleremi yönelmeliyim?
ilginiz için teşekkür ederim. vram yani bellek değerleri nerden görebiliyoruz ?Bilemiyorum önceden neler oldu o yüzden şundan bundan diyemem. Daha iyi bir macun biraz daha iyi bir duruma getirir. Termal pad konusu ise bellek sıcaklıklarına bakın 90 derece üzerine çıkıyorsa o zaman değiştirin yoksa boşa masraf olur. Ha bu sıcaklıklar kötü mü değil tabii.
Hwinfo64 var ücretsiz yazılım oradan neredeyse her şeyi görünür.ilginiz için teşekkür ederim. vram yani bellek değerleri nerden görebiliyoruz ?