hdd ler indirime girermi?

S_EDAT

80+
Reaksiyon skoru
132
ben 1 tb olan seagate barracuda 64 mb 7200 rpm hdd yi almak istiyordum ki hepsiburadadan 2 günce 280 den 360 çıktı fiyatları acaba ne zamana iner hdd almak için en doğru zaman ne zaman

ben 1 tb olan seagate barracuda 64 mb 7200 rpm HDD yi almak istiyordum ki hepsiburadadan 2 günce 280 den 360 çıktı fiyatları acaba ne zamana iner HDD almak için en doğru zaman ne zaman
Değişiyor fiyatlar
Seagate olan iyidir, ama WD Blue var, onu da takip edebilirsin. 260'a satılıyordu geçenlerde, fiyatı tekrar yükselmeye başlamış.

Dostum hiçbir şeyin fiyatında azalma bekleme bazı firmalar indirim yapıyor ama o da en fazla eski fiyatına düşüyor zamlanmadan önceki. Dolar 5 in altına inmediği sürece -ki bu yakın zamanda imkansız- fiyatlar düşmez aksine artar (y)

WD Blue aldım 280'e gayet uygun bence fakat 1 2 ay önce Seagate Barracuda 219tl idi :))))

Arkadaşlar sizce o zaman indirim kovalayıp Seagate barracudamı yoksa 300 TL ye WD blu mu alsam direk?

ben 1 tb olan seagate barracuda 64 mb 7200 rpm HDD yi almak istiyordum ki hepsiburadadan 2 günce 280 den 360 çıktı fiyatları acaba ne zamana iner HDD almak için en doğru zaman ne zaman
Hdd almanı önermem

Geri