Bilgin yoksa elleme hdd bi anda çöp olabilir bilgisayarcıya götür hallederlerKasamın arka kapağını açtım HDD kısmına erştim fakat ben buraya nasıl HDD takacağım??
bazıları böyle raflı değil benimkide spiderman gibi ters duruyo mesela kasada anakart kutusundan 4 tane vida çıkmış olması lazım vida deliklerini denk getirip vidalıyorsun direkt sonra kabloyu takıyorsunVida mı takacağım? Anlamadım. Bu HDD nin bir rafı olması gerekmiyor mu ve hangi vidayı takacağım?
Hocam Bilgiaayarcıya götürmek istemiyorum çok uzak ve kasa çok ağır bunu evde halletmem lazımBilgin yoksa elleme hdd bi anda çöp olabilir bilgisayarcıya götür hallederler
sistemi hazır aldım vida falan çıkmadı hocambazıları böyle raflı değil benimkide spiderman gibi ters duruyo mesela kasada anakart kutusundan 4 tane vida çıkmış olması lazım vida deliklerini denk getirip vidalıyorsun direkt sonra kabloyu takıyorsun
abartıldığı kadar hassas şeyler değil hddler benimki kasada titreye titreye 600km yol yaptı bad sector bile yok sırf takmaya çalıştı diye bozmazBilgin yoksa elleme hdd bi anda çöp olabilir bilgisayarcıya götür hallederler
hocam kutulara bakın fazla vidalar vardır illaki hazır sistem alınca da kutuları yolluyorlar zatenHocam Bilgiaayarcıya götürmek istemiyorum çok uzak ve kasa çok ağır bunu evde halletmem lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sistemi hazır aldım vida falan çıkmadı hocam
hocam kasa çok fazla sallanmıyorsa vidalamaya gerek yok şahsen 3 tane hdd var hiç birini vidalamadımKasamın arka kapağını açtım HDD kısmına erştim fakat ben buraya nasıl HDD takacağım??
Hayır hocam vida falan yok.abartıldığı kadar hassas şeyler değil hddler benimki kasada titreye titreye 600km yol yaptı bad sector bile yok sırf takmaya çalıştı diye bozmaz
hocam kutulara bakın fazla vidalar vardır illaki hazır sistem alınca da kutuları yolluyorlar zaten
kasa masada duruyor herhangi bir sallantı yokhocam kasa çok fazla sallanmıyorsa vidalamaya gerek yok şahsen 3 tane hdd var hiç birini vidalamadım
Fakat HDDyi nasil takacağımı bilmiyorum hangi kabloyu takacağım?Hayır hocam vida falan yok.
kasa masada duruyor herhangi bir sallantı yok
Bi tane görünen kırmızı kablodan lazım. Birde halının üstünde duran ince giriş.Hayır hocam vida falan yok.
kasa masada duruyor herhangi bir sallantı yok
Fakat HDDyi nasil takacağımı bilmiyorum hangi kabloyu takacağım?
Hocam bi bakacak mısınız birsürü kablo var burda
Hocam ekran alıntısı alıp gösterebilir misiniz neresi nereye takılıyor tam olarak?