Neler Yeni

Yardım HDD Sağlık durumu nasıl?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
merhaba arkadaşlar arkadaşım oyun oynarken fps drop yediği için format atmak istedi bende yardımcı oldum. format atarken windows yükleme işlemi bitiyor pc restart atıp en baştan başlıyordu çözümünü sonradan bulduk yükleme işlemi bitince usbyi çıkarmamız gerekiyormuş aslında ben öyle yapmıyordum direk oluyordu ama neyse dedim geçtim sonrasında windowsu kurduk pcde bir yavaşlık vardı googleyi kurarken pc dondu sonra bi şekilde yeniden açtık yine aynı durum oldu.
sonra ben dedim ki acaba diskte mi sorun var hd tune indirttim ve test yaptırdım sonuçlar bu şekilde;
1614758273725.png

speed map;
1614758308191.png

health;
1614758330374.png

bu sorunların sizce disk mi arkadaşlar?
@MisakiTaro

TALHA MURAT

80+ Silver
merhaba arkadaşlar arkadaşım oyun oynarken fps drop yediği için format atmak istedi bende yardımcı oldum. format atarken windows yükleme işlemi bitiyor pc restart atıp en baştan başlıyordu çözümünü sonradan bulduk yükleme işlemi bitince usbyi çıkarmamız gerekiyormuş aslında ben öyle yapmıyordum direk oluyordu ama neyse dedim geçtim sonrasında windowsu kurduk pcde bir yavaşlık vardı googleyi kurarken pc dondu sonra bi şekilde yeniden açtık yine aynı durum oldu.
sonra ben dedim ki acaba diskte mi sorun var hd tune indirttim ve test yaptırdım sonuçlar bu şekilde;
Alıntıyı görüntüle
speed map;
Alıntıyı görüntüle
health;
Alıntıyı görüntüle
@MisakiTaro
Sorun disk sağlık tehlikede değiştirmeni tavsiye ederim yakın zamanda.

nexuss.ae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Sanane
Alıntıyı görüntüle
speed map;
Alıntıyı görüntüle
health;
Alıntıyı görüntüle
@MisakiTaro
Hocam sanırım yerden yere çalınmış bu HDD. Durumu kötü.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu nedir? HDD nereden düştü?
vallahi bilmiyorum disk benim değil. bu arada ilk tarama yaptığımızda yemyeşil çıktı sonra speedmap'e bastık böyle oldu. şimdi bu badscore mi yoksa hız düşüklüğü mü? anlayamadım.

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
vallahi bilmiyorum disk benim değil. bu arada ilk tarama yaptığımızda yemyeşil çıktı sonra speedmap'e bastık böyle oldu. şimdi bu badscore mi yoksa hız düşüklüğü mü? anlayamadım.
O sektörlerdeki hız düşüklüğü, bad sector değil.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR