Amaç? Konuyu anladığınızı sanmıyorum.Ekran görüntüsü atar mısın?
Bu arada konuyu okumamıştım başlığa bakarak yazdım. Aida 64 öneririm.hd tune denedim kuruyorum fakat son aşamada uygulama açılacağında windows onay istiyor tamama basıyorum hiç bişey olmuyor
Sana mı sordum da atlıyorsun, hayırdır?Amaç? Konuyu anladığınızı sanmıyorum.
Hatanın ekran görüntüsünü istedim.hacım hd tune denedim açılmadı dedim hd tune öneriyorsun sen anladın mı?
Merak etme hacı anladım. Sakin ol, sana yardım etmeye çalışanlara böyle davranma. Babamın cocuğu değilsin.hacım hd tune denedim açılmadı dedim hd tune öneriyorsun sen anladın mı?
yalnız... Hayırdır falan? Bir şey mi dedim. Amacı sordum söylemişsin bu kadar basit. Adam gibi konuş aslanSana mı sordum da atlıyorsun, hayırdır?
etmek zorunda değilsinMerak etme hacı anladım. Sakin ol, sana yardım etmeye çalışanlara böyle davranma. Babamın cocuğu değilsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yalnız... Hayırdır falan? Bir şey mi dedim. Amacı sordum söylemişsin bu kadar basit. Adam gibi konuş aslan
16-17 yaşındasın, sen de biraz saygılı ol "aslan" parçası.yalnız... Hayırdır falan? Bir şey mi dedim. Amacı sordum söylemişsin bu kadar basit. Adam gibi konuş aslan
Konuyu okumadan yorum yapıyorlar işte. Sen modeli söyler misin?neyse agalar iyi geceler ben çözümü başka yerde arayayım
Crystal disk infohd tune denedim kuruyorum fakat son aşamada uygulama açılacağında windows onay istiyor tamama basıyorum hiç bişey olmuyor
bu yüzden başka bi program önermenizi rica ediyorum