HDD sağlık yerlerde ne olur ?

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
1591908415251.png
sıkıntı olurmu oyunlara etkisi olurmu sadece oyun oynanıyor içinde ve zamanında bana 7200rpm diye satılmıştı sıfır diye almıştım Allah bilir 2.eldir :mad: yeni aldığım bx500 ssd dede sağlık sorunu varmış daha takmadım ben bu sağlık performans işlerini bilmiyodum ve öğrenmeye çalışırken bunu gördüm birde sağlamlık dururmuna yüzde olarak nasıl bakabilirim

Sağlığı az olması genellikle performans ve veri kaybına yol açar. Kritik bir veri bozulur ise işi biter.

Sağlığı az olması genellikle performans ve veri kaybına yol açar. Kritik bir veri bozulur ise işi biter.
kesin mafıa 3 yaptı adsfdfsadafs içinde sadece oyun oynuyorum bişey olurmu sağlık düşsede harbiden veri kaybına uğrarmı yoksa sadece yükleme ekranlarımı uzar bende diyorum mafıa 3 yükleme ekranında niye oyundan atıyor

HDD 5700 rpm, ayrıca 2 GB mi yazıyor yoksa ben mi yanlış görüyorum. HDD'nin sağlığının düşmesi veri kaybına sebep olabilir.

5700rpm??

kesin mafıa 3 yaptı adsfdfsadafs içinde sadece oyun oynuyorum bişey olurmu sağlık düşsede harbiden veri kaybına uğrarmı yoksa sadece yükleme ekranlarımı uzar bende diyorum mafıa 3 yükleme ekranında niye oyundan atıyor
Oyunun kritik dosyaları bozulursa açılmayabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,957
Üyeler
190,483
Son üye
Ragıp Sazlıdere
Geri