Yardım HDD veya SATA Disk önerileriniz?

alpharh

80+
Reaksiyon skoru
50
Bütçe
3000
Arkadaşlar selam, bugün eski harddisklerimden birtanesi bağlantı kopma sorunları yaşıyorum sanki flash diski çıkartıp takar gibi sürekli geliyor gidiyor o yüzden kafaya koydum
böyle en güzelinden en kalitelisinden 2 veya 4 tblik bir harddisk veya sata harddisk öneriniz var mı?

Arkadaşlar selam, bugün eski harddisklerimden birtanesi bağlantı kopma sorunları yaşıyorum sanki flash diski çıkartıp takar gibi sürekli geliyor gidiyor o yüzden kafaya koydum
böyle en güzelinden en kalitelisinden 2 veya 4 tblik bir harddisk veya sata harddisk öneriniz var mı?
sistem özellikleri nedir

sistem özellikleri nedir
Gigabyte B550M H2
ryzen 7 5800x3d
rx 6600 8gb ekran kartı
32 gb 4000mhz ram
Post automatically merged:

Sata 3.0 ssdler normal harddiskten daha hızlıymış anladığım kadarıyla bunlardan önerebilecek var mı 1 tb 2 tb

WD Blue hard disk kullanıyorum memnunum
önerin var mı hocam en az 2 en fazla 4 tb olarak link atabilir misin? ben oyun ve dosyalarımı bu alacağım diske yüklemeyi planlıyorum hızı nasıldır memnun musun?

önerin var mı hocam en az 2 en fazla 4 tb olarak link atabilir misin? ben oyun ve dosyalarımı bu alacağım diske yüklemeyi planlıyorum hızı nasıldır memnun musun?
Google'da bir çok sitede var güvenilir yerlerden birinden alabilirsin, seagate te bilindik popüler hard diskler arasında.

Gigabyte B550M H2
ryzen 7 5800x3d
rx 6600 8gb ekran kartı
32 gb 4000mhz ram
Post automatically merged:

Sata 3.0 ssdler normal harddiskten daha hızlıymış anladığım kadarıyla bunlardan önerebilecek var mı 1 tb 2 tb
Hocam m2 kaç gb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri