İyi akşamlar ben PC'ye format atıp daha önce SSD'de kurulu olan windowsu HDD'ye kurdum. Daha önce yapmış olduğum ram frekans ayarı, bios güncellemesi, ekran kartı güncellemesi vs gitmiş midir? Tekrar mı yapmalıyım hepsini.
ekran kartı güncellemesi demek istedimHayır, BIOS'un saklandığı EEPROM çipine BIOS güncellemesi haricinde müdahale edemezsin zaten, o aynı.
Ekran kartı güncellemesi derken ne demek istedin?
teşekkür ederim. başka ne silinmiştir acabaEkran kartı sürücüsü silinmiştir, yine yüklemeniz lazım.
Fakat BIOS güncellemesi ve ram ayarlarınız gitmemiştir.
Ekran kartı güncellemesi derken "Ekran kartı güncellemesi" demek istemişsin, çok açıklayıcı cidden.ekran kartı güncellemesi demek istedim
Her şey.teşekkür ederim. başka ne silinmiştir acaba
çok güzel yandımmmm. her şey derken yani pc ile alakalı ana bileşenlerden ne silinir ki ekran kartı biosu tekrar mı güncellenecek, aklıma gelmiyo ben bu pc yi aldığımda ne güncellediğimHer şey.
hatırladım şimdi o zaman ben sıfırdan başlıyorum. anakart chipset, ekran kartı ses sürücüsü ne varsa kuruyorum doğru mudur?Her şey.
Format attığında BIOS'dan yaptığın ayarlar hariç her şey silinir.çok güzel yandımmmm. her şey derken yani PC ile alakalı ana bileşenlerden ne silinir ki ekran kartı biosu tekrar mı güncellenecek, aklıma gelmiyo ben bu PC yi aldığımda ne güncellediğim
teşekkürler.Format attığında BIOS'dan yaptığın ayarlar hariç her şey silinir.
Bilgisayarı aldığında ekran kartı sürücüsünü, anakart chipset sürücüsünü.
Oyunlar için gerekli DirectX, Microsoft Visual C++ Redistributable gibi sürücüleri.
Tekrar indirmelisin, sonra tam gaz devam!
Buna da bakabilirsin.
şu an ssd'm yok. gitti GG öldüWindows'u HDD yerine ssd kurmak mantıklı değil mi? HDD windows ilk defa duydum ben