HDD windows kurdum bios gitti mi?

TeacherZ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
415
İyi akşamlar ben PC'ye format atıp daha önce SSD'de kurulu olan windowsu HDD'ye kurdum. Daha önce yapmış olduğum ram frekans ayarı, bios güncellemesi, ekran kartı güncellemesi vs gitmiş midir? Tekrar mı yapmalıyım hepsini.

Hayır, BIOS'un saklandığı EEPROM çipine BIOS güncellemesi haricinde müdahale edemezsin zaten, o aynı.
Ekran kartı güncellemesi derken ne demek istedin?
ekran kartı güncellemesi demek istedim :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı sürücüsü silinmiştir, yine yüklemeniz lazım.
Fakat BIOS güncellemesi ve ram ayarlarınız gitmemiştir.
teşekkür ederim. başka ne silinmiştir acaba :D

çok güzel yandımmmm. her şey derken yani pc ile alakalı ana bileşenlerden ne silinir ki :D ekran kartı biosu tekrar mı güncellenecek, aklıma gelmiyo ben bu pc yi aldığımda ne güncellediğim :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hatırladım şimdi o zaman ben sıfırdan başlıyorum. anakart chipset, ekran kartı ses sürücüsü ne varsa kuruyorum doğru mudur?

çok güzel yandımmmm. her şey derken yani PC ile alakalı ana bileşenlerden ne silinir ki :D ekran kartı biosu tekrar mı güncellenecek, aklıma gelmiyo ben bu PC yi aldığımda ne güncellediğim :D
Format attığında BIOS'dan yaptığın ayarlar hariç her şey silinir.
Bilgisayarı aldığında ekran kartı sürücüsünü, anakart chipset sürücüsünü.
Oyunlar için gerekli DirectX, Microsoft Visual C++ Redistributable gibi sürücüleri.
Tekrar indirmelisin, sonra tam gaz devam!
Buna da bakabilirsin.

Format attığında BIOS'dan yaptığın ayarlar hariç her şey silinir.
Bilgisayarı aldığında ekran kartı sürücüsünü, anakart chipset sürücüsünü.
Oyunlar için gerekli DirectX, Microsoft Visual C++ Redistributable gibi sürücüleri.
Tekrar indirmelisin, sonra tam gaz devam!
Buna da bakabilirsin.
teşekkürler.

Windows'u hdd yerine ssd kurmak mantıklı değil mi? HDD windows ilk defa duydum ben

Geri