Çözüldü✓ HDD yi satip SSD almak

alperennN

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
843
Selamlar 1 TB HDD var ama cok ses yapıyor çok yavaş ben HDD mi satıp 240 lik SSD almak istiyorum üstüne para falan da eklerim belki neyse ama ilerde gta5 falan indiririm diye düşünüyorum HDD yi satmam mantiklimidir kalsın mi a yoksa SSD ye geçiş yapıp ilerde mi HDD alayım PC çok yavaş ve çok ses yapıyor ilk 10ila 30 dk çok sinirimi bozuyor gerçekten çok güzel de sabitlememe rağmen ben windowsu SSD ye kurdugumde yine aynı sesleri yapacakmidir HDD yoksa oyunlar onda olduğu için o zaman mı öter

HDD içerisinden herhangi bir program çalıştırdığında sesi gelir. HDD'yi satmadan SSD eklemeye çalış veya en az 480 gb SSD al.

HDD içerisinden herhangi bir program çalıştırdığında sesi gelir. HDD'yi satmadan SSD eklemeye çalış veya en az 480 gb SSD al.
Hocam Windows SSD de olcak HDD otomatikmen pasif olcak işlem yapmayacağı için ses gelmeyecek diye düşünüyorum ama hatalimiyim SSD yi alırım bu sefer yine elime yüzüme bulastiririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadara gider bilmiyorum ama 800 liraya falan 500gb mis gibi ssd bulabilirsin ünlü markalardan şuraya bi tane bırakayım
Hocam kuzenimde 500gb lik SSD var o bile yetmiyor günümüz oyunlarına +çok para da veremem zaten bütçe ayıramam o kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadara gider bilmiyorum ama 800 liraya falan 500gb mis gibi ssd bulabilirsin ünlü markalardan şuraya bi tane bırakayım
Anakartta m2 yok :(

Hocam Windows SSD de olcak HDD otomatikmen pasif olcak işlem yapmayacağı için ses gelmeyecek diye düşünüyorum ama hatalimiyim SSD yi alırım bu sefer yine elime yüzüme bulastiririm
Pc Ilk açıldığında hdd yi okur o ara ses gelir. Sonrasında hdd içinden oyun çalıştırmadikca sesi olmaz ama hdd den yaptığın işleme göre hdd hızı artar yani ses yapar. Özellikle oyun açtığında su anki kadar sesi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,122
Üyeler
190,511
Son üye
Mesut 37
Geri