Bozuk olan yerlere veri yazmaya çalışırsa sorun çıkabilir, bad seçtor düzelten programlar var, onları deneyin, olmazsa bozuk kısımları HDD'yi bölerek yok edin, böyleçe bir süre daha gider.Arkadaşlar merhaba. 5 yıldır kullandığım Toshiba marka HDD'yi bugün yeni sistemime taktım ve Hard Disk Sentinel 23 tane bozuk, 1 tane de Bad Sector olduğunu söyledi. Sizce bu bir sorun oluşturur mu?
Nasıl yapacağım?Bozuk olan yerlere veri yazmaya çalışırsa sorun çıkabilir, bad seçtor düzelten programlar var, onları deneyin, olmazsa bozuk kısımları HDD'yi bölerek yok edin, böyleçe bir süre daha gider.
Low level format veye Regenerator verilerimi silebilir mi?En fazla mavi ekran alırsın bence.
Ara sıra sorun oluşturur tabii.
Low Level Format belki işe yarayabilir.
Regenerator işe yarayabilir.
Diski tarıyorum şu an.Rehber: Low Level Format Kullanımı
Öncelikle herkese iyi günler, bugün sizlere eski bir laptopun içinden alıp yaşama geri döndürdüğüm bir HDD'den bahsedeceğim. Öncelikle diskin modeli FUJITSU MJA2250BH G2 ve teknik bilgileri hemen aşağıda mevcut. Diski alıp sistemime taktığımda HD Tune uygulaması bir adet hatalı sektör tespit...www.technopat.net
Rehber: HDD Regenerator ile Bad Sector Düzeltme
Hepinize tekrardan merhaba arkadaşlar. Şimdi sizlere eski, bad sector oluştuğu için kenara atılan harddiski nasıl geri kullanılabilir hale getireceğimizi anlatacağım bu rehberde. Her şeyi adım adım yazacağım. Not: Artık Bad Sector değil de Bozuk Alan (Kısaltma: BA) diyeceğim. Bozuk Alanların...www.technopat.net
Şu tarama bitsin atacağım fotoğrafı.Test fotoğrafını atabilir misiniz?
Yazılımsal olarak düzeltilir.
Harddisk Arızası Nasıl Giderilir Resimli Anlatım | Dijital Teknoloji – Yazılım ve Teknoloji Ürünlerinin Tanıtımı
Harddisk arızası düzeltme, Harddisk sektör arızası tespit etme ve onarma, Harddisk arızası nasıl giderilir? Bilgisayarınızın donanım parçalarının belli bir ömrü bulunmaktadır. Bunlar arasında ömrü en kısa olanlardan biride HDD denilebilir. Çünkü bakımını tam anlamıyla yapmak diğerlerine göre...www.dijitalteknoloji.net
Kesip atarak kurtarma yaparsanız kırmızı olan satırları keseceksiniz.
Bad sector fotoğrafını atarsanız iyi olur. Kare başına kaç MB düşüyor hesaplarsınız. İster kesin ister Regenarator kullanın fakat herkeste işe yaramaz regenarator.
En fazla mavi ekran değil bendeki haftada bir çöküyorEn fazla mavi ekran alırsın bence.
Ara sıra sorun oluşturur tabii.
Low Level Format belki işe yarayabilir.
Regenerator işe yarayabilir.
O sektörlere veri yazılmasını engelleyen programlar var onlardan kullanArkadaşlar merhaba. 5 yıldır kullandığım Toshiba marka HDD'yi bugün yeni sistemime taktım ve Hard Disk Sentinel 23 tane bozuk, 1 tane de Bad Sector olduğunu söyledi. Sizce bu bir sorun oluşturur mu?
En fazla mavi ekran değil bendeki haftada bir çöküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O sektörlere veri yazılmasını engelleyen programlar var onlardan kullan
Sonunda bitti.Test fotoğrafını atabilir misiniz?
Yazılımsal olarak düzeltilir.
Harddisk Arızası Nasıl Giderilir Resimli Anlatım | Dijital Teknoloji – Yazılım ve Teknoloji Ürünlerinin Tanıtımı
Harddisk arızası düzeltme, Harddisk sektör arızası tespit etme ve onarma, Harddisk arızası nasıl giderilir? Bilgisayarınızın donanım parçalarının belli bir ömrü bulunmaktadır. Bunlar arasında ömrü en kısa olanlardan biride HDD denilebilir. Çünkü bakımını tam anlamıyla yapmak diğerlerine göre...www.dijitalteknoloji.net
Kesip atarak kurtarma yaparsanız kırmızı olan satırları keseceksiniz.
Bad sector fotoğrafını atarsanız iyi olur. Kare başına kaç MB düşüyor hesaplarsınız. İster kesin ister Regenarator kullanın fakat herkeste işe yaramaz regenarator.
O bad sectore veri yazılmasını engelleyen programlar var onlarda kullanSonunda bitti. Alıntıyı görüntüle
Bir tane Bad Sector buldu. Ne yapmamı önerirsiniz?