Yedeklemeden önce yoksa ve sonradan gelmişse silebilirsiniz, denemeden bilemezsiniz.SSD'den yedekleme yaparken windows apps de gelmiş sanırım windowsum aslında ssd'de kurulu ama HDD'de bu gözüküyor silsem sorun olur mu
Microsoft Store'dan indirdiğin uygulamalar oraya yükleniyor. O dosyaya müdahale etme şansın yok.SSD'den yedekleme yaparken windows apps de gelmiş sanırım windowsum aslında ssd'de kurulu ama HDD'de bu gözüküyor silsem sorun olur mu
Xbox Game Pass kullanıyor musun veya kullandın mı? Ayrıca hesap makinesi, takvim gibi uygulamaların da dosyası orada.Oraya bir şey yüklemedim ama HDD'de
Game pass kullanıyorum ama daha geçen format attım her şeyi ssd'ye kurdum hdd'ye Windows Store'dan hiç bir şey kurmadımXbox Game Pass kullanıyor musun veya kullandın mı? Ayrıca hesap makinesi, takvim gibi uygulamaların da dosyası orada.
Bir uygulama vardı da unuttum şu an hangisini önerirsiniz peki?Disk temizleyici ile temizlemeyi dene. Bu açılamayan ya da izin istenen windows klasörlerini temizlemeye yarıyor. Klasör silinmez belki ama içindeki gereksizler silinir. Kutucukları tiklemeyi unutmayın.
Bilemiyorum. Hiç yedek aldın mı?Game pass kullanıyorum ama daha geçen format attım her şeyi ssd'ye kurdum HDD'ye Windows Store'dan hiç bir şey kurmadım
Valla dosya konumu bul da diyemiyorum ki ssd'den hdd'ye yedek almıştım formattan önceBilemiyorum. Hiç yedek aldın mı?
Microsoft Store'a girip yüklü uygulamaların dosya yoluna bakın belki bulursunuz.
Bir de ben birkaç gün önce format atmıştım ama Windows apps dosyası son değiştirme 7 Ekim olarak gözüküyor o yedek aldığım sıra sanırım bu formattan sonra windowsu tabii ssd'ye kurdum sileyim mi sizce ve şu an hdd'ye oyun falan kurmadım Microsoft storedenBilemiyorum. Hiç yedek aldın mı?
Microsoft Store'a girip yüklü uygulamaların dosya yoluna bakın belki bulursunuz.
Bu yöntemi dener misin?Valla dosya konumu bul da diyemiyorum ki ssd'den HDD'ye yedek almıştım formattan önce
Post automatically merged:
Bir de ben birkaç gün önce format atmıştım ama Windows apps dosyası son değiştirme 7 Ekim olarak gözüküyor o yedek aldığım sıra sanırım bu formattan sonra windowsu tabii ssd'ye kurdum sileyim mi sizce ve şu an HDD'ye oyun falan kurmadım Microsoft storeden