HDD'yi taktığım Bilgisayar açılmıyor

Dejour

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
490
Sistem Bilgileri :
İ-3 3320
ASUS P8H61 MLX-R 2.0 Anakart
Kingston 2X4GB DDR3 1333 MHZ
SAMSUNG 160 GB HDD (Oyun Diski)
GİGABYTE 120 GB SSD (Windows kurulu Disk)
SEAGATE BARRACUDA 1 TB (Fotoğraf Diski)

Arkadaşlar SEAGTE BARRACUDA 1 TB Diskinin SATA Kablosu bağlayıp çalıştırdığımda windows başlamıyor
UEFİ BİOS'a girip Boot Seçeneklerindende SSD'den başlat dediğimde Bu Fotoğraftaki Örnekte gibi aynı yazı çıkıyor : https://www.technopat.net/sosyal/konu/bilgisayari-yeniden-baslattiktan-sonra-acilmiyor.1059988/
Fakat 1 TB'lık HDD'nin sata kablosunu geri çıkardığımda Normal bir şekilde windows açılıyor.
HDD Şubat 2022 Alımınındadır Hepsiburada üzerinden Hepsiburada satıcısından aldım (ilk aldığımda programlarla test ettim Sıfır olarak geldi ve herhangi bir sorun yoktu)
Ne yapmam lazım

Sistem Bilgileri :
İ-3 3320

Arkadaşlar SEAGTE BARRACUDA 1 TB Diskinin SATA Kablosu bağlayıp çalıştırdığımda windows başlamıyor
UEFİ BİOS'a girip Boot Seçeneklerindende SSD'den başlat dediğimde Bu Fotoğraftaki Örnekte gibi aynı yazı çıkıyor : https://www.technopat.net/sosyal/konu/bilgisayari-yeniden-baslattiktan-sonra-acilmiyor.1059988/
Fakat 1 TB'lık HDD'nin sata kablosunu geri çıkardığımda Normal bir şekilde windows açılıyor.
HDD Şubat 2022 Alımınındadır Hepsiburada üzerinden Hepsiburada satıcısından aldım (ilk aldığımda programlarla test ettim Sıfır olarak geldi ve herhangi bir sorun yoktu)
Ne yapmam lazım
Garantiye gönderin

Sistem Bilgileri :
İ-3 3320

Ne yapmam lazım
SSD'yi SATA 1 portuna (sağ üstteki) tak. Seagate HDD'yi SATA 2 portuna (sol üstteki) takıp sistemi çalıştır bakalım.

SSD'yi SATA 1 portuna (sağ üstteki) tak. Seagate HDD'yi SATA 2 portuna (sol üstteki) takıp sistemi çalıştır bakalım.
Hocam zaten SSD 6 Aydır SATA 1 Portunda.
Sorun şu ki Ben kendim elle bile SSD'yi başlattığımda Windows bozuluyor
SEAGATE HDD Takılıyken Windows başlamıyor veya SSD'ye bile Format attırmıyor.
HDD değil sanki SATA Killer

Hocam zaten SSD 6 Aydır SATA 1 Portunda.
Sorun şu ki Ben kendim elle bile SSD'yi başlattığımda Windows bozuluyor
SEAGATE HDD Takılıyken Windows başlamıyor veya SSD'ye bile Format attırmıyor.
HDD değil sanki SATA Killer
Boot sekmesinin fotoğrafını atar mısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,407
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4
Geri