HDM TO VGA VGA TO HDM

Kamil34

80+
Reaksiyon skoru
13
Biri bana bunların mantığını açıklayabilirmi

Hangisini almalıyım

veyada bir önerin varmı

Dostum bu girişler i dönüştürmen için aktif dönüştürücü lazım en son 15 20 lira arasıydı kablolu bir şey eski monitöre yeni ekran kartı takıp görüntü almak için

Biri bana bunların mantığını açıklayabilirmi
İlk öncelikle merhaba.bunların özelliği şudur bir bilgisayar almışsındır ve elinde bir monitör vardır ancak ekran kartının girişinde hdmı ve dvı vardır monitörün ise vga dır girişleri uymıyıcağı için ekran kartından görüntü almak için dönüştürücü aparatıdır atıyorum hdmi yı vga ya çevirir:) iphone ların yenisinde şarj girişini kulaklığa çevirmesi gibi düşünebiliriz hocam iyi akşamlar:)

monitör vga ekran kartı hdmı

Dostum iyi forumlar. Geçtiğimiz günlerde yeni bir ekran kartı aldım Sapphire Nitro+ Rx 580 8gb ekran kartı tamamen dijital çıkışlara sahip lakin monitörüm yalnızca VGA çıkışlı bir monitor ben de 45 liraya HDMI to VGA dönüştürücü aldım. Ekran kartının HDMI girişini takıyorum bir VGA kabloyu da dönüştürücünün diğer tarafına takıyorum ve görüntü alabiliyorum. Aklına bu konuda takılan şeyleri sorabilirsin. Kolay gelsin.

Kardeşim monitörün VGA girişliyse ekran kartındaki HDMI yı VGA ya dönüştürüyor. Değil ise tam tersi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,347
Üyeler
190,550
Son üye
Quillenar
Geri