Çözüldü✓ HDMI 1.4 veya 2.0 ACİL YARDIM

CyperFly

80+
Reaksiyon skoru
82
Beyler yeni monitör aldım laptop girişim 1.4 monitörde 1.4 ama internette direk 1.4 yazınca HDMI kablosu bulamıyorum bildiğiniz veya daha önceden aldığınız bu tarz bir kablo var mı ? Yada 2.0 HDMI kablo alsamda 144Hz alabilir miyim laptop girişim 1.4 olduğu halde

Çoğu laptop HDMI çıkışı 120hz ile limitli oluyor malesef. kablolar geri dönük destek sunar genelde. Yani 2.0 bir kablo alsanız da laptop hdmı portunda sorun çıkartmaz. Bütçe belirtin yardımcı olalım.

1640252083763.png
1640252100499.png

Bilgisayarımın genel özellikleri bu şekilde Mini-DP to DP kablo alsamda mı 144Hz alamam? HDMI kablo için bütcem 100TL civarına kadar alabilirim 144Hz alabileceksem

Mini DP büyük ihtimalle 144 hz verir diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi kaliteli bir miniDP to DP kablosu işinizi görür.
Normalde Paugge önerirdim ama fiyatları uçmuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Büyük ihtimalle HDMI ile de 144 alabilirsiniz gibi geliyor ama emin olamıyorum gtx 10 seri ile 144 hz olması lazım ama çoğu laptop üreticisi portu 120 hz ile sınırlıyor.

Eğer çevrenizde arkadaşlarınızdan HDMI kabloyla deneme şansınız varsa deneyin 144 hz alabiliyorsanız HDMI kablo bulursunuz daha ucuza.

Son düzenleme:
Mini DP büyük ihtimalle 144 hz verir diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi kaliteli bir miniDP to DP kablosu işinizi görür.
Normalde Paugge önerirdim ama fiyatları uçmuş.

Büyük ihtimalle HDMI ile de 144 alabilirsiniz gibi geliyor ama emin olamıyorum gtx 10 seri ile 144 hz olması lazım ama çoğu laptop üreticisi portu 120 hz ile sınırlıyor.

Eğer çevrenizde arkadaşlarınızdan HDMI kabloyla deneme şansınız varsa deneyin 144 hz alabiliyorsanız HDMI kablo bulursunuz daha ucuza.
Arkadaşlarımdan deniyip HDMI bulmaya çalışırım bulamazsam miniDP to DP son çarem. Teşekkürler iyi forumlar.

Geri