Neler Yeni

HDMI 1 SINYAL YOK HATASI

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tarık yüce
Selam arkadaşlar, yaklaşık 1 hafta once sistem topladim ve 1 haftadirli hicbir sorun yokken bugun kalktigimda kasayi acinca monitorun markasi (MSİ) yazisi belirip ardindan HDMI 1 sinyal yok hatasi aliyorum sistem yeni parcalar sifir baska hdmi kablo taktim olmadi sizce sorun nedir?
Monitor msi g24c4
Ekran karti inno3d rtx 2070 super
Islemci ryzen 7 3700x
Anakart x570 asus tuf gaming
Bilgisayarciya goturdum kablolarda soeun yok işlemci saglam buyuk ihtimal anakartta sorun var dedi anakarti degistircem umarım sorun anakarttadir
Screenshot_20200703-155443_WhatsApp.jpg
0

Son düzenleme:

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Hocam o hdmi kablosunu anakarta mı takıyorsunuz ekran kartına takmanız gerekiyor

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
görüntü kablos sağlammı?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Ekran kartina takili hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saglam hocam hem saglam olmasa bile baska kabloyla denedik olmadi
kablonun resmini atarmısınız? uç kısmını bir şeye bakacağım

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Ekran kartını çıkartıp tekrar takıp öyle denediniz mi

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
haro
Aynı sorun bendede oldu. Benim kablom display porttu ama hdm1 no signal hatası alıyordum.
Sorunu netten arattırdım benim gibi sorun yaşayanlar şöyle çözmüş: güç kaynagının kablosunu iyice sokman gerek tam otursun. Ben de güç kaynagının prize takılan degil de diger ucunu düzgünce iyice bastırarak soktum sorun öyle düzeldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tarık yüce
Ekran kartını çıkartıp tekrar takıp öyle denediniz mi
Denedim hocam

Aynı sorun bendede oldu. Benim kablom display porttu ama hdm1 no signal hatası alıyordum.
Sorunu netten arattırdım benim gibi sorun yaşayanlar şöyle çözmüş: güç kaynagının kablosunu iyice sokman gerek tam otursun. Ben de güç kaynagının prize takılan degil de diger ucunu düzgünce iyice bastırarak soktum sorun öyle düzeldi.
Deniyecegim hocam sagolun

Denedim olmadi hocam

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
haro
Denedim hocam

Deniyecegim hocam sagolun

Denedim olmadi hocam
inan bilmiyorum hocam ben de pc yi yeni kurdum win 10 kuralı 1 saat anca olmuştur. Dedigim gibi ben çözümü kablolaları takıp çıkartmakta buldum birkaç kez daha denersen iyi olur. Bence kablolarla alakalı bir bug yaşanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tarık yüce
inan bilmiyorum hocam ben de PC yi yeni kurdum win 10 kuralı 1 saat anca olmuştur. Dedigim gibi ben çözümü kablolaları takıp çıkartmakta buldum birkaç kez daha denersen iyi olur. Bence kablolarla alakalı bir bug yaşanıyor.
Hocam inşAllah sorun voltajdan dolayi yada basit bir problemdir kasa yeni tonla para yığdım strese girdim valla

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
İsterseniz bios pilini çıkarıp bi 10-15 dakika bekleyin sonra geri takın bir çözüm yolu da bu olabilir başka bir ekran kartı takıp da deneyebilir misiniz ?

Top Bottom