Neler Yeni

HDMI 1 SINYAL YOK HATASI

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tarık yüce
İsterseniz bios pilini çıkarıp bi 10-15 dakika bekleyin sonra geri takın bir çözüm yolu da bu olabilir başka bir ekran kartı takıp da deneyebilir misiniz ?
Hocam bios pilini cikarip taktim ama 10 dakika beklemedim ekran kartindan dolayi olmaz diye tahmin ediyorum cunku sistem onceki gun calisiyordu displayport kablosu sipariş verdim inşAllah duzelir

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Aynı monitörü ben de kullanıyorum da monitörden kaynaklı olacağını sanmıyorum ya nedense bende öyle bir sıkıntı yok sadece hani sağ alttaki ışık turuncu olduğunda kapandığında sistem tekrar açılırken biraz geç geliyor monitöre yani bios ekranını göremiyorum önceden açmazsam tek sorun bu o da sorun bile değil yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tarık yüce
Aynı monitörü ben de kullanıyorum da monitörden kaynaklı olacağını sanmıyorum ya nedense bende öyle bir sıkıntı yok sadece hani sağ alttaki ışık turuncu olduğunda kapandığında sistem tekrar açılırken biraz geç geliyor monitöre yani bios ekranını göremiyorum önceden açmazsam tek sorun bu o da sorun bile değil yani
Hocam monitör önemli degil kasada sorun olmasin yeter... zaten onceki gun harıl harıl calisiyordu monitör bende sorun cikaracagini dusunmuyorum ama sorunun çözümünü de bulamiyorum

Enesackgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Açıkgöz
hocam aynı sorunu aynı monitörle yaşıyorum direkt bahsettiğin muhabbetin aynısı oluyor kafayı yemek üzereyim ekran kartında sıkıntı var dedim ekran kartını çıkarttım (apu işlemci var) işlemciyle kullanayım dedim ilk başta bilgisayar açıldı sonra bidaha aynı hatayı verdi sorunun nerede olduğunu anlamıyorum siz çözebildiyseniz bi yardımcı olursanız çok sevinirim.

Top Bottom