Neler Yeni

Çözüldü✓ Hdmı kablo önerisi 165 Hz için

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ekran kartı modelini/Monitör modelini sonra da çıkabileceğin max bütçeyi belirt. Önce HDMI ile 165hz alabilecek misin önce o belli olsun.
Yorumlarını okuyun HDMI 2.0 bile değil diyorlar. Monitöre o kadar para verip kabloyu markasız kalitesiz almak mantıklı değil.

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Ekran kartı modelini/Monitör modelini sonra da çıkabileceğin max bütçeyi belirt.

Yorumlarını okuyun HDMI 2.0 bile değil diyorlar. Monitöre o kadar para verip kabloyu markasız kalitesiz almak mantıklı değil.
haklısınız hocam yorumlara bakmamıştım 2.0 yazdığını görünce
ama hocam 1000tl falan da verilmez ki sizde öneri var mı acaba

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
haklısınız hocam yorumlara bakmamıştım 2.0 yazdığını görünce
ama hocam 1000tl falan da verilmez ki sizde öneri var mı acaba
1000 TL kablo yok zaten.
Paugge 120 TL bu konuda en güvenilir firma. Kendim kullanıyorum. Bütçesi yetiyorsa bundan başka ürüne bakmaması gerekir ama dediğim gibi önce monitörünü ekran kartını belirtsin.

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Ekran kartı modelini/Monitör modelini sonra da çıkabileceğin max bütçeyi belirt. Önce HDMI ile 165hz alabilecek misin önce o belli olsun.

1000 TL kablo yok zaten.
Paugge 120 TL bu konuda en güvenilir firma. Kendim kullanıyorum. Bütçesi yetiyorsa bundan başka ürüne bakmaması gerekir ama dediğim gibi önce monitörünü ekran kartını belirtsin.
hocam kusura bakmayın benim aklım karışmış
10m hdmi isteyen bir arkadaş vardı onun konusuna atacağıma buraya atmışım :)
kusura bakmayın bu konudaki mesajlarımı görmezden gelebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir dakika ben 10m lik kablo da atmamışım buraya benim cidden aklımkarıştı 3 tane hdmi kablo konusu var :d

Top Bottom