HDMI mı yoksa DisplayPort mu?

Frkndmt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
986
Merhaba, dün gece bilgisayar siparişi verdim bilgisayarım geldiğinde monitörüme hdmi ile mi yoksa display port ile mi bağlamalıyım hangisi daha iyi olur ve ne farkı vardır?

Merhaba, dün gece bilgisayar siparişi verdim bilgisayarım geldiğinde monitörüme hdmi ile mi yoksa display port ile mi bağlamalıyım hangisi daha iyi olur ve ne farkı vardır?
dp

Display Port daha iyi HZ açısından ama monitörüne bağlı HDMI da kullanabilirsiniz.

Burda yazıyor okuyup öğrenebilirsin

Kısacası:
Önemli olan kabloların kalitesi ve en son çıkan güncel versiyonlarını alıp kullanmak onun dışın da standart kullanıcı için çok büyük farklar yok

Teşekkürler dp ile bağlayayım o zaman

Freesync gibi teknolojiler çoğu monitörde sadece DP ile bağlayınca çalışıyor. Ek olarak yüksek çözünürlük ve Hz değerlerinde DP çok daha iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,902
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri