Neler Yeni

Hdmi to dvi mı dvi to hdmi mı?

Assassin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alper Akarçay
Merhaba ben yeni ekran kartı aldım aldığımekran kartında sadece hdmi portları mevcut fakat monitörümde ise vga ve dvi var eskiden dvi kullanıyordum şimdi benim size sormak istediğim şey Ekran kartında hdmi var ve monitörde dvi portu var kablo alırken dvi to hdmi mı hdmi to dvi mı alcam yani neye göre alınıyor kısa sürede geri dönüş yaparsanız sevinirim çünkü sipariş etmem lazım artık yakın zamanda

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Doğan Işık
Bildiğim kadarı ile hdmi kabloya dönüşütürücü alman lazım ekran kartına dönüştürücü bağlamak sağlıklı değil diye biliyorum

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Merhaba ben yeni ekran kartı aldım aldığımekran kartında sadece hdmi portları mevcut fakat monitörümde ise vga ve dvi var eskiden dvi kullanıyordum şimdi benim size sormak istediğim şey Ekran kartında hdmi var ve monitörde dvi portu var kablo alırken dvi to hdmi mı hdmi to dvi mı alcam yani neye göre alınıyor kısa sürede geri dönüş yaparsanız sevinirim çünkü sipariş etmem lazım artık yakın zamanda
https://www.hepsiburada.com/alfais-...i-donusturucu-monitor-kablosu-p-HBV00000321E9
Kaliteli olarak bunu öneririm.

TKCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed Ali Tekcan
Aldığınız ürünü bilgisayarcı dan çalışmazsa değiştirmek şartı ile almanızda ve aktif model hdmı to dvı adıyla almanızda fayda var. Bulunmazsa hdmı to VGA da olur aktif çipli olmasına dikkat edin. İnternetten aldığınız uymazsa iade işlemleri ile uğraşırsınız.

Toroslu

80+ Bronze
HMDI to DVI almanız gerekiyor.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
sağol bro inşallah sorun çıkmaz o kadar para verdim ekran kartına ilk defa monitörüm de hdmi portu olmadığı için böyle bi aksilik çıktı alıyorum bunu o zaman
Alabilirsiniz deneyip gönderiyorlar diye biliyorum sıkıntı olursa zaten 14 gün içerisinde çayma hakkı var .

Assassin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alper Akarçay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alabilirsiniz deneyip gönderiyorlar diye biliyorum sıkıntı olursa zaten 14 gün içerisinde çayma hakkı var .
şu an sitede sıkıntı var galiba ürünü spete ekledim ancak sepetim kısmına tıklayınca hiçbir ürün gözükmüyor biraz bekleyeyim açılır umarım

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
DVI kullanın ama VGA kullanmayın