HDMI to VGA kullanmak...

Looper

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,841
Arkadaşlar merhaba!
Benim monitörüm biraz eski 75hz 5ms ve hdmi girişi yok.
Kısa süreliğine yeni monitör alana kadar aktif dönüştürücü kullansam bilgisayara zarar verir mi?
Bozulmasından çok korkuyorum...

Bozulma yapmaz fakat kalitesine göre ekranda yırtılmalar ve karıncalanma sorunu yaşarsın benim gibi görüntü de kayıplar yaşarsın kısacası

Arkadaşlar merhaba!
Kısa süreliğine yeni monitör alana kadar aktif dönüştürücü kullansam bilgisayara zarar verir mi?
ekran kartına uyumlu olanı bulmazsan hiç görüntü vermez, hadi buldun verdi diyelim arkadaşın da dediği gibi görüntü bozulmaları yaşarsın.

Görüntü bozulmaları karta zarar vermez değil mi?
Yeni monitöre geçtiğimde yırtılmalar olmaz diye düşünüyorum.

bence hiç kullanmadan monitörünü sat biraz para biriktir monitör al. ne olacağı belli olmaz
ben de öyle düşünüyorum ama babam diyor ki önce bilgisayarı alıp bi ödeyelim ondan sonra monitör alırız diyor.

Görüntü bozulmaları karta zarar vermez değil mi?
Yeni monitöre geçtiğimde yırtılmalar olmaz diye düşünüyorum.
Direkt HDMI bağlantısı yaptığın için görünntüden kayıp yaşamazsın.Kartına zarar vereceğini düşünmüyorum uzun süredir ben de aynı şekilde kullanıyorum bir sorun yaşamadım

Arkadaşlar merhaba!
Kısa süreyse boşa o dönüştürüce para verip riske atma bence

Pfff kötü oldum şimdi.
Kısa süre derken 1 2 ay gibi bir süre gerçekten zarar verme şansı var mı?

hayır vermez merak etme neden biri arkadaşa doğru düzgün cevap vermemiş anlamadım ama hayır kardeşim kesinlikle bir zarar vermez sadece ekranda yırtılmalar yaşayabilirsin sorun olmaz takmam çok diyorsan kullan kafan rahat olsun ama tabii ki kısa sürede monitör almanıda öneririm :)

Geri