Dayınlar duymasınNot: Kapatılmasını tabi istiyorum burada belli olmaz dediğimden terörist ilan etmeyin.
Abdullah abim beDefolun gidin forumdan bune yav açmayın böyle konular.
saman ye yazacakayaklarını keseriz o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
sa-na-ne
doğuda köylerde zorla oy verildirten kişiler karışıklık çıkarmaz herhaldeKapatılması taraftarıyım ama kapatılsa, baya bir karışıklık çıkar.
sen bakmak ZORUNDA DEĞİLSİNDefolun gidin forumdan bune yav açmayın böyle konular.
Sana hak veriyorumKapatılması taraftarıyım ama kapatılsa, baya bir karışıklık çıkar.
Neden diyemezmișiz?Teröristlerin partisi demen bile senin, tartışmaya girilemeyecek olan birisi olduğunu göstetiyor.
Tamam ben de desteklemiyorum ama böyle bir şey demeye hakkım yok, senin de yok.
Kapatılsa ne olacak ki, başka isimle geri gelemezler mi?HDP kapanacak mı ? Gündemde bu var .
Bence kapatılmalı ve öyle olacak .
Sizce .
[Bu konuda oluşan , oluşacak , oluşmamış , oluşmayacak ve oluşmuş hiçbir kavgadan ben sorumlu değilim , kavga yapacaksanız faklı bir konu açmanızı tavsiye ederim.]
Amacım halkın fikrini sormaktır.
Kapatılsa bile değişen bir şey olmayacak. Yine aynı zihniyettekiler yeni parti açar.HDP kapanacak mı ? Gündemde bu var .
Sizce .
[Bu konuda oluşan , oluşacak , oluşmamış , oluşmayacak ve oluşmuş hiçbir kavgadan ben sorumlu değilim , kavga yapacaksanız faklı bir konu açmanızı tavsiye ederim.]
Kapanmalı bence yienHDP kapanacak mı ? Gündemde bu var .
Sizce .