Neler Yeni

Hearts of Iron 4 alınır mı? EU IV ile karşılaştırıldığında ne diyorsunuz?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
EU IV vs HOI 4
Hangisini alayım.
Aslında kalbim EU IV al diyor. Ama forumca online da girmek istediğimden dolayı HOI 4 de düşünmeye başladım.
Fakat çok bir bütçem yok. HOI4 diyorsanız en ama en gerekli DLC leri söyler misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Mert yıldız
EU IV vs HOI 4
Hangisini alayım.
Aslında kalbim EU IV al diyor. Ama forumca online da girmek istediğimden dolayı HOI 4 de düşünmeye başladım.
Fakat çok bir bütçem yok. HOI4 diyorsanız en ama en gerekli DLC leri söyler misiniz?
Hoi 4 öneririm rp girmek istersen rp de girebilirsin zor oyunda değil belli başlı şeyler var

er-deniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Erdeniz Taykara
EU IV vs HOI 4
Hangisini alayım.
Ben oldam Hoi'yi tercih ederdim

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,382
İsim
Ahmet Sevinç
EU IV vs HOI 4
Hangisini alayım.
hoı 4 de çok dlc şart değil diyorlar mod lar iş görür diyorlar bende bakmıştım paradoxun internet sitesi var orada modlar yapılmış isteyen yükleyip oynuyor
eu4 de dlc şart starter pack önerdi arkadaşım kendiside 150tl verdi ama vazgeçti en ucuz üyeliği alıp abone olacakmış

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eu4 de dlc şart starter pack önerdi arkadaşım kendiside 150tl verdi ama vazgeçti en ucuz üyeliği alıp abone olacakmış
Lan o benim zaten :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi çoklu oyunculu oyun oluyor onda 20 30 kişi ülkeler alıyorlar belirli başlı kurallar vs var oynuyorsun
E tamam abi benim de istediğim TAM OLARAK bu. Gerçek oyunculara karşı diplomasi politika falan yapmak.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
eu4'de DLC'ler şart gibi bir şey. Tek başına EU4 bence daha zevkli. Çünkü yapabileceğin çok şey var. Benim arkadaş osmanlıyı hristiyan yapıp başkalarına karşı haçlı seferi falan yapıyor arada. HOI4 ise multiplayer olarak daha zevkli çünkü takım oyunu daha iyi oluyor Hoi4'te. Beraber cephe yönetmek falan çok eğlenceli. EU4'te maks memlük + bizans yapıp osmanlıyı yiyon falan.

Hoi4 modları daha kapsamlı ve daha güzel. DLC'siz oynanıyorlar baya. Ondan HOI4 için DLC şart değil.

Besim Tibuk

80+ Gold
Hoi4 kesinlikle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Mert yıldız
Lan o benim zaten :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

E tamam abi benim de istediğim TAM OLARAK bu. Gerçek oyunculara karşı diplomasi politika falan yapmak.
Hoi 4 ü pek bilmiyorsan bana sorabilirsin özelden bazı şeyleri, şuanda nerdeyse herşeye hakimim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,508
Üyeler
166,554
Son üye
osiosi
Top Bottom