Neler Yeni

Öneri Hearts Of Iron IV Deneyimlerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Sevgili Arkadaşlar bugün çoğu kişinin almak istediği ama alırsam oynayabilir miyim ,bende o beyin var mı diye sorduğu oyun Hearts of Iron 4 oyunu hakkında 1 haftalık düşüncelerimi değerledim ,
Öncellikle oyunun zor olmasına takılıp alamayanlar için konuşuyorum oyunun kendi öğreticisi gerçekten çok zayıf kalıyor geliştirilmesi acilen gerek lakin Youtube'da onlarca içerik var ve ben çok şey öğrendim oralardan o öğreticilerin de yetersiz kaldığı yerler de oluyor mu tabiiki oluyor ancak bunları youtube'da aratarak teker teker izleyebilirsiniz şu söyliyeyim ki oyunda ilk haftam zamanımın çoğunu öğretici izleyerek geçiriyorum ve gerçekten Türkiye ile Yunan ve Bulgar fethi çocuk oyuncağına dönüştü.Amma:Siz diyorsunuz ki bu oyun beni aşar ben öğrenemem önce bir izleyin öğretici videoları sonra karar verin

İkinci olarak oyunun fiyatına deyineceğim arkadaşlar ben 59 liraya satın aldım oyunu size pahalı gelebilir ama yakında paskalya bayramı geliyor ardından steam yaz festivali yapar ve bu oyun sürekli olarak indirime giriyor 15 liraya 20 liralara düşüyor bence 20 liraya gayet uygun 60 tl yede değer ancak 60 lira verecek param yok diyorsanız yakın zamandaki indirimleri bekleyin

Üçüncü olarak çoğu kişi şuna takılıyor :"Bu oyunu ben kaptıktan sonra sıkılırım 2. Dünya savaşından sonra ne yaparım" Arkadaşlar oyuna sürekli olarak modlar yapılıyor bunlar arasında günümüz yani 2000 li yıllar modu 1500'lü yıllar gibi farklı tarih zamanlarını içeren modlar

Son olarak Türkçe dil desteği arkadaşlar oyunda Türkçe dil desteği yok ancak internette Türkçe yamanın nasıl yapılacağını gösteren videolar var ama benim tavsiyem Bir yanda translate i açarak oynayın hem ingilizcenizi geliştirirsiniz hem de rahat bir şekilde oynarsınız

Arkadaşlar benim incelemem bu şekildeydi düşüncelerinizi yazabilirsiniz oyun hakkında sorularınızı yanıtlarım

Besim Tibuk

80+ Gold
1940'dan sonra ilerlemekte zorluk çekiyorum zaman akmıyor.

GFYT

80+ Bronze
HOİ4 o kadar kolay bir oyun değil, Türkiye ile başlandığından Faşist yapmak daha eğlenceli oluyor :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1940'dan sonra ilerlemekte zorluk çekiyorum zaman akmbi
pc nin özellikleri neler büyük ihtimalle o tarihte britanya fransa almanya vb asker basıyor o yüzdendir
Mesaj otomatik birleştirildi:

HOİ4 o kadar kolay bir oyun değil, Türkiye ile başlandığından Faşist yapmak daha eğlenceli
aynen öyle ama o biraz sizin ne kadar hızlı öğrendiğinizle de alakalı ben 3 günde oyunu baya bir öğrendim

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Yeni Eu4'e başladım yazın gibi Hoi4+Battle Bosphorus dlcsi ile birlikte almak istiyorum. Alışmam uzun sürer gibime geliyor ama hayırlısı.

Besim Tibuk

80+ Gold
pc nin özellikleri neler büyük ihtimalle o tarihte britanya fransa almanya vb asker basıyor o yüzdendir
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen öyle ama o biraz sizin ne kadar hızlı öğrendiğinizle de alakalı ben 3 günde oyunu baya bir öğrendim
Hocam Almanya ile Türkiyeye kadar geldim savaşı açtım İstanbul düştü ama ilerlemiyor ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Hocam Almanya ile Türkiyeye kadar geldim savaşı açtım İstanbul düştü ama ilerlemiyor ki.
hocam 2 ihtimal var ya ilk dediğim gibi pc niz ile alakalı yada sizin verdiğiniz emir oraya kadar gitmelerini söylüyordur bunu düzeltmek için yönetmek istediğiniz birliğe tıklayıp gitmesini istediğiniz yere sağ tık yapın veya boğazla alakalı da olabilir çıkarma yapmayı dene büyük ihtimal boğazla alakalıdır

Besim Tibuk

80+ Gold
hocam 2 ihtimal var ya ilk dediğim gibi pc niz ile alakalı yada sizin verdiğiniz emir oraya kadar gitmelerini söylüyordur bunu düzeltmek için yönetmek istediğiniz birliğe tıklayıp gitmesini istediğiniz yere sağ tık yapın veya boğazla alakalı da olabilir çıkarma yapmayı dene büyük ihtimal boğazla alakalıdır
Hocam şöyle ki saatler geçmiyor zaman akış hızı sonda 1 dakikada bir kaç gün geçiyor oyun ssd'ye yüklü.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Açıkçası youtube'da görmüştüm oyunu, baya da ilgimi çekmişti. Başta zorlandım ne yapıcam diye, nereden birlik üretirim derken falan. Youtube'dan oyunun birkaç serisini izlemiştim de anlamıştım. Yoksa oyuna 0'dan başlamak cidden işgence, neden kaybediyorum diye düşünüp duruyorsun.

Evet çok doğru, eski bilgisayarımda 1941-1942'den sonra ciddi oranda yavaşlıyordu oyun.
Her ülkenin birlik spamlemesi, her devletin dünya savaşında olup sağa sola birlik yollaması, çatışması derken oyun çok sıkıntı yaratıyordu vanilla halinde.
(Yeni pc'de hiç oynamadım)

Oyunun bir çok modu bulunmakta, oyun bu şekilde çok daha eğlenceli hale geliyor. Aynı şekilde optimizasyonlar da mevcut.
Vanilla hali sıkıyor fakat RT56 gibi modlar cidden ayrı bir açı veriyor oyuna.

Top Bottom