Öneri HEATSINK'LI 1 TB M.2 SSD ÖNERİR MİSİNİZ?

Estağfurullah.

Exceria Pro dışında alternatif şu anlık görünmüyor, İtopya'da da fiyatına göre makul model yok denebilir.

Belki bu olabilir ancak aynı kaliteye daha yüksek parayı vermek olur.

Soğutuculu bir model bulunmuyor, soğumayı sağlayan ince bir plakaya sahip modeller oluyor, bunun da etkisi olur ancak fazladan takılacak soğutucu kadar olmayacaktır.

Estağfurullah.

Exceria Pro dışında alternatif şu anlık görünmüyor, İtopya'da da fiyatına göre makul model yok denebilir.

Belki bu olabilir ancak aynı kaliteye daha yüksek parayı vermek olur.
Bunun DRAM i var değil mi? Soğutucusuda

DRAM'i var.

NH=Non Heatsink. Soğutucu bulunmuyor. Olmaması sorun olmaz bu modeller için.

İlk başta önerdiginiz kioxia da dram var mı?
dediginiz gibi ise kalite farkı yok ise onuda alabilirim 700 tl daha uygunmöuş

DRAM var, daha yüksek fiyata satılan disklerle aynı kalitede. Sıcaklık sorunu olursa heatsink alınabilir, diğer disklere göre daha ucuza gelir heatsink alınsa bile.

Dostlar anakartımda 2 M.2 girişi var 2. slotada bir tane M.2 almayı düşünüyorum. Hali hazırda kullandığım M.2 Gen3. Yeni alacağımın Gen 4 olmasını istiyorum mümkünse DRAM özelliği de bulunsun. Kendisiyle beraber gelen bir heatsink olursa çok güzel olur ama eğer yoksa da yanına bir tane siz önerir misiniz? Şu an ki sistem parçalarım şu şekilde:

ANAKART: GIGABYTE B660M DS3H 5333MHz (OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI DP D-SUB mATX Anakart
İŞLEMCİ: Intel Core i3 13100F 3.3GHz 12MB Önbellek 4 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci
DEPOLAMA: MLD M300 500GB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD (3300MB Okuma / 3100MB Yazma)
EKRAN KARTI: INTEL Arc A750 PCI Express 4.0 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

Şu an dolu olan yuvayı dosya ekinde görebilirsiniz. Diğer yuvaya taktığımız M.2 Ekran kartına veya herhangi başka bir parçaya temas etmez değil mi?
1 Hafta araşdırdım kioxia falan 10 larca videolar izledim konular okudum en iyi fp Netac nv7000 aldım Heatsink li Üst modellerden yazma okuma baya fazla 8000 falan Gen 4 CS2 de ilk oyun benim açılıyor harbi 10 kere denendi onaylandı!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 Hafta araşdırdım kioxia falan 10 larca videolar izledim konular okudum en iyi fp Netac nv7000 aldım Heatsink li Üst modellerden yazma okuma baya fazla 8000 falan Gen 4 CS2 de ilk oyun benim açılıyor harbi 10 kere denendi onaylandı!
Gen 3 olarak kullanıyorum ben anakartdan dolayı + Gen 3 de bile yarı yazma okuma ilk benim ki açılıyor her testde.

Yakınsa mağazadan alınabilir.

Bu model de iş görür, böyle bir soğutucu olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

NV7000'in iki varyantı bulunuyor, daha tutarlı olan gelirse iyi, diğer varyantı gelirse de bu kadar tutarlı/uzun ömürlü, performanslı olur mu muamma.

Renegade'le aynı fiyata satıldığı takdirde de KC3000 2. seçenek olabilir.

Sadece okuma/yazma hızına göre de disk alınmaz, bunları belirtenler diğer teknik detayları da belirtirse yazdıklarına güvenilebilir. Sadece model yazanlar da kalitesini belirtirse daha iyi olur.

Son düzenleme:
Alabileceğin en f/p ikili budur. Dahili gelen soğutucular ne kadar iyi soğutuyor bilmiyorum ama incelemelere ve kullanıcı yorumlarına göre bu 20 derece soğutuyor.

Hocam fiyatının uygunluğundan dolayı bunları alacagım gibi duruyor:

3149TL'ye uyumlu ikili olur.

1751221495661.webp

Bir yerde 7000 6000 diyor bir yerde 1000 500 diyor ben anlamadım bu işten bir şey :d

Geri