Heavy Rain oynanır mı?

Mami bey

80+
Reaksiyon skoru
6
Oyun hakkında birçok yerde başlarının aşırı sıkıcı olduğu ve birçok kişiye hitap etmediği yazıyor. Ben oyunu bu yorumları okumadan satın aldım. Ama aradan 14 gün geçmedi ve oyunu da hiç oynamadım. Sizce ne yapmalıyım? Oyunlarda genel olarak başları sıkıcı olup ileride eğlenceli olabiliyor; o yüzden 1,5 saat oynayıp beğenmezsem iade etmek gibi bir şey yapmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Dostum o yorumları takma ya. Milletin zevki başka senin zevkin başka. Bence hiç düşünme, direkt yükle oyna. 1-2 saat ver, bak bakalım keyif alacak mısın. Yoksa zaten 14 gün dolmadan iade edersin. Risk almaya değer bence.

Dostum o yorumları takma ya. Milletin zevki başka senin zevkin başka. Bence hiç düşünme, direkt yükle oyna. 1-2 saat ver, bak bakalım keyif alacak mısın. Yoksa zaten 14 gün dolmadan iade edersin. Risk almaya değer bence.
2 saatden fazla oynayınca iade edilmiyor. Yinede biraz daha araştırma yaptım ve bir kaç forumda daha konu açtım. Oyunu oynamaya karar verdim. Değerli cevabın için teşekkür ederim.

Geri