Neler Yeni

Hediye Gelen Asus TUF m3 hızlı hareketlerimi algılamıyor.

ProCoup

80+ Bronze
Hediye gelmisti Eskiden g300s kullanıyordum. m3 e geçince valo da cs de filan hani yer kalmayınca havaya kaldırır geri indirip sürükleriz ya, İşte indirip sürükleyince işlemiyor, takılıyor. birde ara sıra hızlı flick atarken takılıyor. Sanırım g300s e geri döneceğim. çözümü varmıdır?

invy

80+ Bronze
Hediye gelmisti Eskiden g300s kullanıyordum. m3 e geçince valo da cs de filan hani yer kalmayınca havaya kaldırır geri indirip sürükleriz ya, İşte indirip sürükleyince işlemiyor, takılıyor. birde ara sıra hızlı flick atarken takılıyor. Sanırım g300s e geri döneceğim. çözümü varmıdır?
M3 Kronik sorunludur kaç tane arkadaşım aldı heryerden arıza veriyor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
mouse driverini indirip 1ms seçersen sorun çözülür onu yaptın mı bende mouse o mouseyi kullanıyorum çok rahat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

M3 Kronik sorunludur kaç tane arkadaşım aldı heryerden arıza veriyor
Bende kullanıyorum bende sorun olmadı allahtan hiç ne gibi sorunlar gördünüz merak ettim.

invy

80+ Bronze
mouse driverini indirip 1ms seçersen sorun çözülür onu yaptın mı bende mouse o mouseyi kullanıyorum çok rahat.

Bende kullanıyorum bende sorun olmadı allahtan hiç ne gibi sorunlar gördünüz merak ettim.
Bi arkadaşımda kablosu gitmişti durduk yere bi anda temassızlık yapıp gidiyordu çöpe attı diğerinde mouseun yan tuşları durduk yere bozuldu

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
Bi arkadaşımda kablosu gitmişti durduk yere bi anda temassızlık yapıp gidiyordu çöpe attı diğerinde mouseun yan tuşları durduk yere bozuldu
Anladım bende 2018 den beri kullanıyorum hiç Bi sorunu yok şimdilik. Yavaş hareket etme sebebi 1 ms seçmesi gerek çok eskiden bende konu açmıştım.

ProCoup

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Zaten ilk geldiği gibi indirdim yazılımı 1ms e çektim

Top Bottom