Helal Yoldan Ortalama Üzerinde Gelire Sahip olmak

Tempoxx

80+
Reaksiyon skoru
14
Evet var mıdır çözümü hocam bölüm bilgisayar mühendisliği ama normal mesleği yaparak orta üst gelire sahip olabilme hayali maalesef kuramıyorum. Sizlerin de fikrini merak ediyorum...

Evet var mıdır çözümü hocam bölüm bilgisayar mühendisliği ama normal mesleği yaparak orta üst gelire sahip olabilme hayali maalesef kuramıyorum. Sizlerin de fikrini merak ediyorum...
Bilgisayar mühendisliği için bir gelecek düşünmüyorsan dış kaynaktan askerliğe başvuru yapabilirsin. Yedek Subay olarak başlayabilirsin ortalama 60-70k bir maaşa sahip olursun. Zaman geçtikçe de artar zaten.

Bilgisayar mühendisliği için bir gelecek düşünmüyorsan dış kaynaktan askerliğe başvuru yapabilirsin. Yedek Subay olarak başlayabilirsin ortalama 60-70k bir maaşa sahip olursun. Zaman geçtikçe de artar zaten.
Kendi şirket ve start-up kurmadığın sürece ve tabii ki özellikle yeni başladıysan genelde 35-50 arasında değişiyor maaşlar

Yani ben mezun olmadım şu anda ama en azından remote olarak yabancı 2 şirkette aynı anda falan çalışmak mantıklı geliyor bir tık

Helal melal bir şey yazmışsın onu anlamadım ama Spor Toto iki haftadır devrediyor. Bir şansını dene istersen.

Zor hacim gorursen denk gelirsen bana da haber et yazilim muh okuyorum ben de

Bilgisayar muhendisliginde kendini gelistirirsen Microsoft, Intel, Nvidia gibi sirketlere kadar yukselebilirsiniz. Yurt disi remitr islere bakabilirsiniz.

Ticaret

E-Ticaret . Ama mantıklı ve hızlı pazarlama bilecek bişey olması gerek yoksa ortada kalırsın.

Yani ben mezun olmadım şu anda ama en azından remote olarak yabancı 2 şirkette aynı anda falan çalışmak mantıklı geliyor bir tık
Aynı anda 2 şirkete remote çalışırsan helalliği kalmaz. Yapanlar gizli şekilde yapıyor. Reditte bunun için ayrı sub bile var insanlar otomatik tıklayan mouse satın alıyor aktif gorunmek için. Hiçbir şirket part time bile olsa farklı şirketlerde çalışmana izin vermez sözleşmeye de yazar. Kontratlı freelance olarak proje teslim tarihine uyman şartıyla dediğin mümkün.

"Ortalama üstü kazanma" koşulu çok basit aslında Türkiyede ortalama çok düşük. Benim mezun olduktan hemen sonraki maaşım bile ortalama üstüydü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,613
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61
Geri