Neler Yeni

Heli̇kopter Psu'm Msi Mag A650bn'i̇le Tanişin

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,612
İsim
Kerem Çavuş
aynı sistemi aldım. psu da cw var ve aşırı bende sadece psu yu göndericem bi ara. evde fazla psu vardı şansa
bende fazladan yok , mecbur yeni psu alıcam değişirse sıfır gelenide satarım artık msidan midem bulandı önce msi 100r 650w kasa psu seti almıştım onda direkt psu bozuk çıkmıştı bunda da durum böyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
abuzittin
bende fazladan yok , mecbur yeni psu alıcam değişirse sıfır gelenide satarım artık msidan midem bulandı önce msi 100r 650w kasa psu seti almıştım onda direkt psu bozuk çıkmıştı bunda da durum böyle
bende şimdiye kadar birsürü msi parça kullandım hep çok memnundum ilk defa böyle bişeyle karşılaştım. bgn servisi aradım ben elden götürüp servise vericem istanbul şişlide. vatanla işim yok yani.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Dostum, aynı sistemi aldım ve birebir aynı ses var. Aynı sistemi alan forumdan 2 kişi de daha aynı ses vardı.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,612
İsim
Kerem Çavuş
Dostum, aynı sistemi aldım ve birebir aynı ses var. Aynı sistemi alan forumdan 2 kişi de daha aynı ses vardı.
psuda kronik muhtemelen ya hafif fan sesi çıkarıyo o şekilde kalsa hiç sorun değil de attığım videoya bak arada m4a4e dönüşüyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

psuda kronik muhtemelen ya hafif fan sesi çıkarıyo o şekilde kalsa hiç sorun değil de attığım videoya bak arada m4a4e dönüşüyo
şu an hiçbir şey yok mesela arada bir geliyor , ucuza aldık diye de böyle göndermezsin ama ya :D

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,612
İsim
Kerem Çavuş
Arızası olur mu acaba yoksa sadece ses mi yapar bu sistem
bende ondan korkuyorum sadece ses olsa sorun yok da sanki fan sürtüyor uzun süreçte sorun yaratabilir diye düşünüyorum

naprosky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alper Erkartal
Valla bendede ayni sistem var cizirti vardı ekran karti ve anakarttan suphelendim ama ekran kartinda cv yukteyken olur ve artar diye biliyorum stress testinde cızırtı aynı hep psuda sorun var benimde galiba

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Valla bendede ayni sistem var cizirti vardı ekran karti ve anakarttan suphelendim ama ekran kartinda cv yukteyken olur ve artar diye biliyorum stress testinde cızırtı aynı hep psuda sorun var benimde galiba
Bu kadar sorunlu ürün normal mi ya,

Top Bottom