Fatih Sultan Terim
80+ Silver
Dahası
Deneyin hocamdeneyim
Deneyin hocamdeneyim
devam ediyoDeneyin hocam
hatta ekran kartında da az da olsa cw var o da yeni başladıDeneyin hocam
Hocam siz bu bilgisayarda ne yaptınız çok merak ediyorum. Kazası olmayan ama 170.000tl lik tramer kaydı olan egealara benzemişdevam ediyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
hatta ekran kartında da az da olsa cw var o da yeni başladı
pc daha sıfır 3 ocakta geldi tek suçum rdr oynamaktıHocam siz bu bilgisayarda ne yaptınız çok merak ediyorum. Kazası olmayan ama 170.000tl lik tramer kaydı olan egealara benzemiş
Ben açık konuşmak gerekirse vatandan pc falan almam. Çok net konuşacağım. Fiyatları her zaman pahalı oluyor. Gecen laptop baktım maks ederi 25k olması lazımken 35 k civarında satılıyordu. "buna para veren var mı?" Dedim.Geçmiş olsun direk vatan mağazasına götürün yardımcı olurlar
teşekkürlerGeçmiş olsun direk vatan mağazasına götürün yardımcı olurlar
i5 12400f / b660 / msi 100r / msi ventus 3x 3070 16kya geldi kampanya vardı fiyat konusunda sorun yok da işte şansa bakBen açık konuşmak gerekirse vatandan pc falan almam. Çok net konuşacağım. Fiyatları her zaman pahalı oluyor. Gecen laptop baktım maks ederi 25k olması lazımken 35 k civarında satılıyordu. "buna para veren var mı?" Dedim.
Vatana götürün hocam siz sistemiteşekkürler
i5 12400f / b660 / msi 100r / msi ventus 3x 3070 16kya geldi kampanya vardı fiyat konusunda sorun yok da işte şansa bak
EyvallahVatana götürün hocam siz sistemi
Benim arkadas psu lardan anliyorda uyuyodur bu saatte. Uyanik olsa sorardimEyvallah
sana zahmet yarın sorabilirsen güzel olurBenim arkadas psu lardan anliyorda uyuyodur bu saatte. Uyanik olsa sorardim
İş yerinde kullanıyorum. Evde olsa garantiye yollardım ya da satardım.işlemci fanına kadar baktım psudan geliyor psunun içinde fana kablo sürtme ihtimali var mı
sendeki psuyu ne yaptın