Heli̇kopter Psu'm Msi Mag A650bn'i̇le Tanişin

Cavuskerem

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,057
Vatan gametalk 12400f / 3070 le gelen sistemin psusundan gelen ses bu sağolsunlar cod mw2yi psunun içinde göndermişler

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yakın bi vatan mağazasına gitsem tamir yapılır mı direkt garantiyle değişime mi gider

Son düzenleme:
Benimde CX650F'de cızırtı var evdeki PC'ye RGB diye onu takmıştım, az kalsın camdan fırlatacaktım. Geceleri beyin kemiriyordu, Allah sabır versin. Direk garantiye yollayabilirsin ama önce Vatan'a git belki değişim yaparlar -hiç sanmıyorum ama şansını deneyebilirsin.-

Sanki fana kablo değiyor gibi bu ses
işlemci fanına kadar baktım psudan geliyor psunun içinde fana kablo sürtme ihtimali var mı

Benimde CX650F'de cızırtı var evdeki PC'ye RGB diye onu takmıştım, az kalsın camdan fırlatacaktım. Geceleri beyin kemiriyordu, Allah sabır versin. Direk garantiye yollayabilirsin ama önce Vatan'a git belki değişim yaparlar -hiç sanmıyorum ama şansını deneyebilirsin.-
sendeki psuyu ne yaptın

işlemci fanına kadar baktım psudan geliyor psunun içinde fana kablo sürtme ihtimali var mı

sendeki psuyu ne yaptın
var, açıp bakmak lazım ama hiç uğraşılmaz götür direkt.

merak ettiğim bi olay var. Zemine kasa tam oturuyor değil mi hocam.
benim yerler parke mesela parkenin altında boşluk olduğu için buna benzer bi ses veriyor

başlığa baw

HELİKOPTER PSUM MSI MAG A650BN YLE TANIŞIN​

memnun olduk ve geçmiş olsun :D
FGSNGSDNJLSGDJNL eyvallah

merak ettiğim bi olay var. Zemine kasa tam oturuyor değil mi hocam.
benim yerler parke mesela parkenin altında boşluk olduğu için buna benzer bi ses veriyor
zeminden biraz yüksekte duruyor altında kasa korumasıyla gelen köpük ters hava alcak şekilde duruyor

FGSNGSDNJLSGDJNL eyvallah

zeminden biraz yüksekte duruyor altında kasa korumasıyla gelen köpük ters hava alcak şekilde duruyor
Hocam bi düz zemine koyar mısınız kasayı

Geri