Heli̇kopter Psu'm Msi Mag A650bn'i̇le Tanişin

devam ediyo :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hatta ekran kartında da az da olsa cw var o da yeni başladı
Hocam siz bu bilgisayarda ne yaptınız çok merak ediyorum. Kazası olmayan ama 170.000tl lik tramer kaydı olan egealara benzemiş

Geçmiş olsun direk vatan mağazasına götürün yardımcı olurlar

Ben açık konuşmak gerekirse vatandan pc falan almam. Çok net konuşacağım. Fiyatları her zaman pahalı oluyor. Gecen laptop baktım maks ederi 25k olması lazımken 35 k civarında satılıyordu. "buna para veren var mı?" Dedim.

teşekkürler

Ben açık konuşmak gerekirse vatandan pc falan almam. Çok net konuşacağım. Fiyatları her zaman pahalı oluyor. Gecen laptop baktım maks ederi 25k olması lazımken 35 k civarında satılıyordu. "buna para veren var mı?" Dedim.
i5 12400f / b660 / msi 100r / msi ventus 3x 3070 16kya geldi kampanya vardı fiyat konusunda sorun yok da işte şansa bak :D

teşekkürler

i5 12400f / b660 / msi 100r / msi ventus 3x 3070 16kya geldi kampanya vardı fiyat konusunda sorun yok da işte şansa bak :D
Vatana götürün hocam siz sistemi

işlemci fanına kadar baktım psudan geliyor psunun içinde fana kablo sürtme ihtimali var mı

sendeki psuyu ne yaptın
İş yerinde kullanıyorum. Evde olsa garantiye yollardım ya da satardım.

aynı sistemi aldım. psu da cw var ve aşırı bende sadece psu yu göndericem bi ara. evde fazla psu vardı şansa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri