ensareiz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,025
Aynı mi daha geçen arkadaş kayıt ettirdio da ayni fiyat. Kacak olarak o paraya yaptirirsin.
Aynı mi daha geçen arkadaş kayıt ettirdio da ayni fiyat. Kacak olarak o paraya yaptirirsin.
Dirençli o fiyat tanıdığa yaptırdık ki olmasa bile 1200 TLDirençli olanlar daha pahalı
Evet. Gidip devletten resmi olarak imei alirsan ister 15 pro max ister 3310 olsun 31k para oduyorsun. O dedeigin telegoncularda kacak yapiliyor kayittan cok kirma islemi.Aynı mi daha geçen arkadaş kayıt ettirdi
Evet işte nolcak gidip sırf yasal diye 30k mi vercem elimde böyle bi fırsat varkenEvet. Gidip devletten resmi olarak imei alirsan ister 15 pro max ister 3310 olsun 31k para oduyorsun. O dedeigin telegoncularda kacak yapiliyor kayittan cok kirma islemi.
Katılmıyorum, Evet snapdragon çoğunlukla iyidir, hatta çok stabildir, fakat snapdragon haricî çöp derseniz Size katılmam. Mediatek artık snapdragon ile eşit. Özellikle dimensity serisi bence rakibi olan snapdragonlardan iyi soğutma ve oyun performansı veriyorlar. Tabii benim dediğim orta üst segment için. 8gen2 gibi snapdragonlardan bahsedeceksek bişey diyemem.SD harici her zaman çöptür işlemcinin kalitesi her daim kamera görüntüsünü etkiler ve uzun vadede bataryaya doğrudan yansır. Bunu cahilliğimden değil bir çok araştırma yapma şansım oldu gerçekten etkiliyor ve beğenmiyorum.
A24 9000₺ bandında hocam. Zaten bu işlemci bu bütçede alınır, fazlasına alınmazKötü olan G99 değil, G99 lu telefonların 15k civarı olması
Acele genelleme yazdım ama benim kastım 2021-2022 orta segment için yenileri takip edemedim.Katılmıyorum, Evet snapdragon çoğunlukla iyidir, hatta çok stabildir, fakat snapdragon haricî çöp derseniz Size katılmam. Mediatek artık snapdragon ile eşit. Özellikle dimensity serisi bence rakibi olan snapdragonlardan iyi soğutma ve oyun performansı veriyorlar. Tabii benim dediğim orta üst segment için. 8gen2 gibi snapdragonlardan bahsedeceksek bişey diyemem.
Post automatically merged:
A24 9000₺ bandında hocam. Zaten bu işlemci bu bütçede alınır, fazlasına alınmaz
Evet ben yaz sonu 8.5k fiyata mediamarkt dan aldim. 9k hala alinir.Katılmıyorum, Evet snapdragon çoğunlukla iyidir, hatta çok stabildir, fakat snapdragon haricî çöp derseniz Size katılmam. Mediatek artık snapdragon ile eşit. Özellikle dimensity serisi bence rakibi olan snapdragonlardan iyi soğutma ve oyun performansı veriyorlar. Tabii benim dediğim orta üst segment için. 8gen2 gibi snapdragonlardan bahsedeceksek bişey diyemem.
Post automatically merged:
A24 9000₺ bandında hocam. Zaten bu işlemci bu bütçede alınır, fazlasına alınmaz
8gen 3 başkadır G99 başkadır hocam.8 Gen 3 gibi 5G Advanced (5.5G) destekli SoC'ların olduğu bir devirde LTE SoC alınmaz edilmez. 6nm vs artık yönleri ama yine de ölü.
Biliyorum ama 5.5G vurgulandı orada. Bunlar 4.5G destekliyor.8gen 3 başkadır G99 başkadır hocam.