Neler Yeni

Hell Let Loose alınır mı?

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Arkadaşlar merhaba. Ben gerçekçi ve taktiksel olan oyunları çok seviyorum. Squad oyununu uzun süre oynadım ve optimizasyondan ötürü artık oynamak istemiyorum. Kaç yıl oldu adamlar hala adam akıllı optimize edemediler oyunu. Ekran kartım 1650. Hell Let Loose oyununu 2. dünya savaşı oyunlarını çok sevdiğim için almak istiyorum. Büyük ihtimalle alacağım ama foruma danışmak istedim.

Aradığım özellikler;
*Optimizasyonunun gene iyi olduğunu düşünmüyorum. Squad oyununa göre çok mu kötü sizce? Oynayan biri söylerse sevinirim.
*Oyunda sunucular nasıl? Türk sunucuları var mı? Oyunu oynayan Türk oyuncular çok mu?
*Her sunucuda mikrofon şartı var mı?
*Bazı yerel dilleri konuşan serverler var mı? Mesela sunucuda sadece Almanca, Rusça, vs diller mi konuşuluyor.
*Oyun sürekli güncelleme alıyor mu?
*1650 laptop i7 9750 h 16 gb ram bu oyun için yeterli mi? (50 FPS ve üstü alsam benim için yeterli)

Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Gerçekçi diyince aklıma Escape From Tarkov geldi. Baksana bi.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Arkadaşlar merhaba. Ben gerçekçi ve taktiksel olan oyunları çok seviyorum. Squad oyununu uzun süre oynadım ve optimizasyondan ötürü artık oynamak istemiyorum. Kaç yıl oldu adamlar hala adam akıllı optimize edemediler oyunu. Ekran kartım 1650. Hell Let Loose oyununu 2. dünya savaşı oyunlarını çok sevdiğim için almak istiyorum. Büyük ihtimalle alacağım ama foruma danışmak istedim.

Aradığım özellikler;
*Optimizasyonunun gene iyi olduğunu düşünmüyorum. Squad oyununa göre çok mu kötü sizce? Oynayan biri söylerse sevinirim.
*Oyunda sunucular nasıl? Türk sunucuları var mı? Oyunu oynayan Türk oyuncular çok mu?
*Her sunucuda mikrofon şartı var mı?
*Bazı yerel dilleri konuşan serverler var mı? Mesela sunucuda sadece Almanca, Rusça, vs diller mi konuşuluyor.
*Oyun sürekli güncelleme alıyor mu?
*1650 laptop i7 9750 h 16 gb ram bu oyun için yeterli mi? (50 FPS ve üstü alsam benim için yeterli)

Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Oyunu oynamadığım için sorularına cevap veremiyorum, kusura bakma. Başka bir öneri olarak da Insurgency: Sandstorm'u öneririm. Oyundaki silah mekanikleri, animasyonlar, grafikler, modlar falan çok iyi ve istediğin gibi aşırı gerçekçi bir oyun. Senin sistemin de tatmin edebilecek seviyelerde oynatır bence.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hell Let Loose ve Insurgency: Sandstorm da olabilir. İkisi için de yorumlar güzel.
Sandstorm şuan oynuyorum :D Çok güzel oyun lakin kitlesi çok problemli. Sesli sohbeti kapatıp oynamalık bir oyun. Bir müddet sonra içerik olmadığı için oyun sıkıyor.
Oyunu oynamadığım için sorularına cevap veremiyorum, kusura bakma. Başka bir öneri olarak da Insurgency: Sandstorm'u öneririm. Oyundaki silah mekanikleri, animasyonlar, grafikler, modlar falan çok iyi ve istediğin gibi aşırı gerçekçi bir oyun. Senin sistemin de tatmin edebilecek seviyelerde oynatır bence.
Dediğin gibi oyun süper zaten. Hell let Loose oynayan Türk çok yok heralde. Squad oynuyordum da o da baydı.

Top Bottom