Neler Yeni

Hellcase adlı site dolandırıcıdır itibar etmeyiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan Çelikçi
7 Günde 400-500 $ civarı ücret yatırdığım bu siteye. 100 $ bakiye daha yükledikten sonra hesabımı banladılar. Sebebi 2 kredi kartından para yüklemiş olmam. Hesabın sahibinin ben olduğunu kanıtlamak için gerekli ssleri TC'yi işlem geçmişlerini dekontlarına kadar gönderdim ve aldığım cevap şu oldu.

Dear customer,

Our Risk Management Department decided to not unban your account. This decision is final and non-negotiable. Please take our apologies.

Girmeyin, çevrenizdekileri de lütfen uyarın. Dolandırıcılar ve paranızı çalıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam 7 gündür bu insanlarla uğraşıyorum 100 $ bakiye için. Kendi emeğimle uğraşıp al-sat yaptığım itemlerim ve 100 $ bakiyem site içinde tamamen gitti. Yaklaşık 450-500 $ civarı skin kaldı içeride.

Ekler

• hellcasebanned.png
    hellcasebanned.png
    29.4 KB · Hit: 145

~helloworld

80+ Bronze
hocam cins cins işler neden şu kadar büyük meblağlar yatırıyorsunuz

sizde de hata var, hem steam bu siteler yüzünden ban atacaktı sanırım yeni kural geldi

Berke123

80+ Bronze

sizde de hata var, hem steam bu siteler yüzünden ban atacaktı sanırım yeni kural geldi
nasıl yani?

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan Çelikçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Valla hocam KEY-DROP, HELLCASE çok güvenilir siteler diye geçer normalde. Çok sinirim bozuldu

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Sadettin Y
e iyi 3457 gün sonra kalkcak banın

furkan

80+
13 haziranda 1000$ değerinde bıçak çektim. Bir dolandırıcılık vs. olmadı ama talihsizlik olmuş

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

~helloworld

80+ Bronze
nasıl nasıl hocam hangi cümlem-kelimem için söylediniz?

Hocam baya bir sponsor olduklari youtuber, twitch yayincisi falan vardi boyle bir olay yasamaniz uzucu olmus
yayıncı hesapları vs hep anlaşmalı oluyorlar bilmiyor muydunuz? Site tamam eyvallah her geleni geçeni dolandırmıyor fakat item düşme olayı item kazanma olayı vs internette gördüğünüz gibi değil emin olun özellikle tanındık bilindik herhangi birileri bile onların hesaplarının item düşme olasılıkları itemleri çekme zorlukları vs farklı hepsininki olmasa da çoğunda böyle durum.

Berke123

80+ Bronze
nasıl nasıl hocam hangi cümlem-kelimem için söylediniz?

yayıncı hesapları vs hep anlaşmalı oluyorlar bilmiyor muydunuz? Site tamam eyvallah her geleni geçeni dolandırmıyor fakat item düşme olayı item kazanma olayı vs internette gördüğünüz gibi değil emin olun özellikle tanındık bilindik herhangi birileri bile onların hesaplarının item düşme olasılıkları itemleri çekme zorlukları vs farklı hepsininki olmasa da çoğunda böyle durum.
yeni kural derken hangi kural dedim

~helloworld

80+ Bronze

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-06-15 221803.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-15 221803.png
    117.8 KB · Hit: 40
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,835