Neler Yeni

#helpturkey (2m tweet)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Dostlar #helpturkey etiketi twitter dünya globalda 2m tweet ile 1. tt oldu. İnsanlar sesini duyurmaya çalışıyor kendi devletinden destek alamadıktan sonra aciz bir ülke gibi 4. sınıf bir ülke gibi yardım istiyoruz çünkü 1 tane bile uçağımız yok . Bunlara karşın hükümet ve destekçileri buna karşı çıkıyor neymiş ülkeyi küçük düşürüyormuş daha kendi yangınımızı söndüremiyorken 1 tane bile ucağımız yok iken daha ne kadar küçük düşeceğiz! Halimiz ne olucak!

Utanması gereken bizler mi bizi bu duruma düşürenler mi?!

yagın.PNG

yagın2.PNG

Resim
Resim

Son düzenleme:

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Dostlar #helpturkey etiketi twitter dünya globalda 2m tweet ile 1. tt oldu. İnsanlar sesini duyurmaya çalışıyor kendi devletinden destek alamadıktan sonra aciz bir ülke gibi 4. sınıf bir ülke gibi yardım istiyoruz çünkü 1 tane bile uçağımız yok . Bunlara karşın hükümet ve destekçileri buna karşı çıkıyor neymiş ülkeyi küçük düşürüyormuş daha kendi yangınımızı söndüremiyorken 1 tane bile ucağımız yok iken daha ne kadar küçük düşeceğiz! Halimiz ne olucak!

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Resim
Resim

Bize çay lazım moruq yangını napak geçenlerde bir çay atmışlar agzimla iki tanesini birden kaptım (!)

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Zamanında imamoğlu Türkiye'yi başka ülkelere şikayet etti diye tantana çıkarmıştı devlet. Artık imamoğlu değil millet yardım istiyor.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Resim
Resim
Anlık fEVkalqde Rte: aaaaaa akepe aaaaakikkki moruq çay iç no yangın aaaakikiki

Son düzenleme:

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,631
İsim
Kgn
Ülkeyi mükemmel yöneten(!)partinin üyeleride gidip #WeDontNeedHelp diye tag açmışlar ingilizce açabiliyorlarsa helal olsun daha Türkçe bilmeden ingilizce öğrenmişler.Yardıma gerek yokmuş o zaman biz kendi çaremize bakarmışız

Doğuhan

80+ Silver
Kendi ülkemizi küçük duruma düşürmekten başka bir şey yapmıyorlar

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Evren avcı
hangi yangını kontrol altına almışlar allah aşkına ya marmaris kül oldu resmen bodrum yanıyor. fethiye yanıyor köyceğiz yanıyor. muğlada yanmayan birtek dalaman ve ortaca kaldı. tabii ki çayla söndürürüz rahat olun. fethiyedeki silahlı çatışmayıda çıkarsalara haberlere.

Top Bottom